Döbbenet: így nézett ki Mila Kunis!

Írta: fesztbook.

Kíváncsi rá, hogyan festett Mila Kunis tiniként és milyen volt Ashton Kutcher hamvas húszévesként, jóval Demi Moore előtt? Az ukrán származású szexbálvány és Kutcher már 1998-ban elpróbálták milyen lenne egy párt alkotniuk. A múltidézés a Comedy Central műsorán!

Mila Kunis!

Mila karrierje az Azok a ’70-es évek shownak köszönhetően lendült be igazán. A színésznő 14 évesen nagykorúnak füllentette magát a meghallgatáson és el is nyerte a szerepet, így aztán 1998-ban elkezdhetett forgatni Ashton Kutcherrel.

A forgatókönyvírók úgy intézték, hogy ők ketten gyorsan egymásba habarodjanak. Csetlés-botlás, némi megcsalással fűszerezett tini viszály és jó adag fekete humor teszik az Azok a ’70-es évek showt igazán szórakoztatóvá. Az erre fogékonyak vethetnek egy pillantást Ashtonék hajviseletére is.  A viszonylag egyszerű gondolkodású karaktert játszó Kunis a nyolc évados műsorban mutatta a kezdeti jeleit annak, hogy egyszer egyike lehet Amerika 100 legdögösebb nőjének.

A két sztár nemrégiben jelentette be összeköltözését, úgy tűnik, tizenöt év kellett, hogy a forgatókönyvből valóság legyen.

A Comedy Centralon szerdán éjszakánként Azok a ’70-es évek show!Címke: Comedy Central  Mila Kunis  

Ezt olvastad már?