Hacsek és a többiek – Ízig-vérig kabaré

Írta: fesztbook.

A fenti címre keresztelt produkció klasszikus értelemben vett, valódi kabaré, az est szereplői pedig három generációt képviselő kitűnő nevettetők. Az előadást két fiatal humorista, Aradi Tibor és Varga Ferenc József párosa nyitja, mindketten idén jubiláltak, hiszen húsz éve léptek először színpadra.

Budapest Jazz Club

Produkciójukban életünk visszáságait mutatják be: az egészségügy gondjait, a bevásárlóközpontok őrületét, és persze nem maradhatnak ki a politikusok és a celebek sem, nevethetünk bolondulásig.

Nem sokkal később már Hacsek és Sajó pikáns félreértésein kacaghatunk, Heller Tamás és Beregi Péter szereplésével. Az eredeti jeleneteket Vadnai László írta, az elsőt 84 éve, 1929-ban mutatták be, Komlós Vilmos és Herczeg Jenő alakításában, akik három évtizedig koptatták a kávéházi márványasztalt és egymás idegeit.

A Nemzet Színészével, Bodrogi Gyulával és partnerével Nyertes Zsuzsával egy régi műfajt, a filmszkeccset elevenítjük fel: Trunkó Barnabás legendás kabaréjelentében, az Óvszeresben váltakozik az élő játék a vetítéssel.

A szereplők egy közös produkcióban is részt vesznek. Az Iskolapadban című tréfánk az oktatási reformok őrületén gúnyolódik és szexológiai felvilágosítást is végez.

Sok szeretettel várunk minden kabarékedvelőt a Budapest Jazz Clubba, legyenek kíváncsiak a jelen és a jövő humoristáira, a múlt és a jelen egybefonódó humorára. Szereplők: Bodrogi Gyula, Nyertes Zsuzsa, Aradi Tibor, Beregi Péter, Heller Tamás, Varga Ferenc József

Jegyár: 2.000Ft
Időpont: 2013. május 20., 20 óra
Helyszín: Budapest Jazz Club (1136 Budapest, Hollán Ernő utca 7.)