Elton Justinnal játszadozna

Írta: Antal Beatrix.

A 64 éves Elton John azt szeretné, ha készülő életrajzi filmjében Justin Timberlake alakítaná őt.

A részletes sajtóközleményt megelőzve talán az egyik legnagyobb morzsát szórta el a médiának a legismertebb brit popzenész, amikor arról beszélt, hogyan képzeli el a róla szóló filmet. Egy Moulin Rouge-jellegű zenés produkcióról van szó, amelynek forgatókönyvét a Billy Elliotot is jegyző Lee Hall készíti. A készülő film egyik producere maga az extravagáns énekes-zeneszerző  lesz, míg a másik David Furnish, Elton párja.

Nem hagyományos életrajzra kell azonban számítanunk – bár ez szinte egyértelmű, ha Eltonról van szó. A leendő szupermozi 1990-től kíséri életét, szürreális képet festve arról az időszakról, amikor egy rehabilitációs klinikán kezelték drog és alkoholproblémái miatt, habár ezeket a témákat mellőzi majd az alkotás.

A főszerepre Justin Timberlake a legesélyesebb, legalábbis Elton John őt látná legszívesebben a mozivásznon. Főként azért, mert a fiatal énekes-színész zseniálisan játszotta őt David LaChapelle Rocket Man című videójában. „Azt akarom, hogy egy ilyen jóképű és tehetséges srác testesítsen meg." – nyilatkozta Elton. Ki tudna egy ilyen bók után nemet mondani a felkérésre? Timberlake biztosan nem, hiszen jó ideje azon dolgozik, hogy a zeneipar után meghódítsa Hollywoodot is.Címke: Elton John  film  Justin Timberlake  mozi  

Ezt olvastad már?