Jön a Förtelmes főnökök 2.

Írta: Antal Beatrix.

Nem marad folytatás nélkül 2011 legjobb vígjátéka, és valószínűleg az eredeti stábbal követhetjük tovább a három barát sorsát, akik megelégelték a főnökök uralmát.

Habár még nem történt hivatalos bejelentés a forgatás megkezdéséről és a megjelenés tervezett dátumáról, a Hollywood Reporter szerint John Francis Daley és Jonathan Goldstein forgatókönyvírók már aláírták a szerződést az újabb részre. Várhatóan a főszereplő trió – Jason Bateman, Charlie Day és Jason Sudeikis – sem mond nemet a megtisztelő felkérésre, mint ahogy a Förtelmes főnökök rendezőjének, Seth Gordonnak a személyét is biztosra vehetjük, akivel folyamatban vannak a tárgyalások a készítő Warnerrel. Hogy sikerül-e olyan sztárokat megnyerni a szereplésre, mint az első szériában Jennifer Aniston, Colin Farrel vagy Kevin Spacey volt, az még rejtély.

A folytatás híre nem igazán meglepő, hiszen 2011 abszolút kasszasikerének számított az első rész. A mindössze 35 milliós költségvetésű mozi világszerte 210 – ebből csak az Egyesült Államokban 92 – millió dolláros bevételt produkált, így a folytatástól is nagy pénzeket remélnek.  

Egy nagy sikerű vígjáték második-harmadik-sokadik részét azonban mindig kockázatos elkészíteni, kiváltképp, ha csak az alaptörténet poénjait és sikerét akarják meglovagolni, jó forgatókönyv nélkül. Kíváncsian várjuk, mi lesz az eredmény, amire valószínűleg 2013-2014 körül kapunk választ.Ezt olvastad már?