Elvetemült kockák, altesti poénok – megérkezett az Így neveld a faterod

Írta: fesztbook.

Seth MacFarlane az elmúlt években szétesett családfők garmadáját hozta el a tévéképernyőkre: a Cleveland Show és a Family Guy is fityiszt mutatott a klasszikus apa,

Elvetemült kockák, altesti poénok – megérkezett az Így neveld a faterod

anya, gyerekek modellnek. A nagy nevettető most a Comedy Central új vígjátéksorozatában, az Így neveld a faterod-ban is megmutatja az élet humorosabb oldalát. MacFarlane egyik kedvenc színésze, Seth Green játssza a főszerepet a szitkomban, amelyben feltűnik a Family Guy legendás Consuelája is, hús-vér emberként!

A Family Guy és a Cleveland Show készítőitől érkezik a Comedy Central újdonsága június 8-án a magyar képernyőkre. Az Így neveld a faterod szemtelen, meghökkentő és minden társadalmi konvenciót felrúg. De Seth MacFarlane csapatától mi mást várna az ember? A sorozatban Seth Green a kreatív, csajozós, balfék Eli-t alakítja, aki társával, az üzleti életben és a számok világában jól boldoguló Warnerrel (Giovanni Ribisi) küzd azért, hogy befusson a videójáték iparban. A tervek azonban kártyavárként dőlnek össze, amikor váratlanul mindkettejük apja feltűnik a színen.

Az öregek pedig legalább olyan bénák, mint gyerekeik, Peter Griffin hozzájuk képest igazi példakép alkat. Egyikőjük folyton a tévét lesi, a kanapén él és chipsszel tömi magát, a másik pedig 50 felett is azon dolgozik, hogy végre beindítsa a karrierjét. Hiába bútoroznak fiaikhoz, az élet nagy gondjai nem oldódnak meg, sőt, inkább egymás hétköznapjait teszik pokollá.

A Dads producerei évek óta erősítik Seth MacFarlane kreatív csapatát, így nem meglepő, hogy a Family Guy és a Ted legjobb poénjai köszönnek vissza a szitkom 18 epizódjában. A Comedy Central újdonságában van szexi, de túl okos asszisztens, aki titokban saját magának ad fizetésemelést, de megismerhetjük Ednát a kotnyeles takarítónőt is, aki pont olyan, mint a Griffin család Consuelája. Az illegális bejárónő megelevenedik a képernyőn, nem tágít Eli házából, amíg nem porolta le a grillcsirkét. Edna üde színfolt a folyton zsörtölődő öregurak között és nem kevés poént bír el, ahogy töri az angolt és a tányérokat. 

Június 8-án a magyar humorcsatornán, a Comedy Centralon is bemutatkozik az erős poénokkal operáló Így neveld a faterod, melyet 2013-ban a People’s Choice Awardson a legjobb új vígjátéksorozat kategóriájában jelöltek.Címke: Family Guy  Comedy Central  

Ezt olvastad már?