Elszabadul a fertő: érkezik a Broad City 2. évada

Írta: fesztbook.

A szexéhes, iszákos harmincasok és a lökött, füves New York-i barátnők is újabb évaddal örvendeztetik meg a humortól és karácsonyi menütől bekábult Comedy Central nézőit.

Elszabadul a fertő: érkezik a Broad City 2. évada

A Viacom magyar humorcsatornája december 30-án a Megdönthetetlen, január 6-án pedig a Broad City című sikersorozatok második szériáival folytatja, hogy legalább olyan rekeszizomgörccsel induljon az újév, mint egy falat space cake-től.

A Megdönthetetlen szeptemberben debütált a Comedy Central műsorán, és egy-kettőre levette lábáról a humor szerelmeseit, főleg az érzelmi húspiacon magukat kiszolgáltatottnak érző harmincas korosztály körében. A szitkom mintegy görbe tükröt állít a randizás nehézségeivel küzdő, bulinegyedben hiénázó numerakirály fiatalok elé, akik könnyedén azonosulhatnak a sorozat karaktereivel.

Az „előbb a spanok, aztán a csajok” elv megdőlt első évad utolsó részében, amikor az elköteleződni képtelen csajozógép Danny és lakótársa, a nők nyelvén kevésbé beszélő Justin versenyzett egy lány figyelméért. Mivel a barátságnak és a hülyeségek semmi sem szabhat határt, ezért az új évad nyitóepizódjában Justin és Danny már azon verseng, hogy ki a nagyobb barom.

Broad City hősei is, Ilana és Abby még csak húszas éveiket tapossák, mégis annyi problémájuk van, mint egy folyton csak panaszkodó zsémbes öregembernek. A két csaj nem akárhol próbál a saját nyomorából kikecmeregni, hanem a „Nagy Almában”, New Yorkban, a városban, ami soha sem alszik, pedig igen ráférne. A kegyetlenül őszinte és kínos hétköznapok fixen szállítják a már ismert humort, például a mezei foghúzásból kialakult végtelenül szürreális élményt.

Megdönthetetlen – december 30-tól, és Broad City – január 6-tól a Comedy Central műsorán!