Hivatali karácsony - Jennifer Aniston imádja a durva partikat

Írta: fesztbook.

Jennifer Aniston ismét főnöknek állt. A Rossz anyák és a Másnaposok-trilógia nyerő írópárosának legújabb fergeteges filmjében, a Hivatali karácsony (16) című vígjátékban egy irányításmániás vezérigazgatót játszik,

Hivatali karácsony - Jennifer Aniston imádja a durva partikat

aki még a testi fenyítéstől sem riad vissza. Félreértés ne essék, nem a megszeppent beosztottakon gyakorolja a kemény fogásokat, hanem filmbeli öccsén, T.J. Milleren, aki mindenáron egy zúzós karácsonyi partit akar szervezni cégük alkalmazottainak. Miller egy interjúban bevallotta, minden elismerése a színésznőé, aki valóban megizzasztotta a színészt a forgatások alatt. „Jen egy nagyon határozott nő. Iszonyú erő van benne. Nem hülyéskedek. Ott fulladoztam az egyik jelentünknél, miközben mindenki halálra röhögte magát. Azt hitték ez is része a kis játékunknak.”

Bár Jennifer Aniston még nem járt olyan buliban, ahol a karácsonyfák lángra kaptak, és élő rénszarvasok cikáztak a táncparketten, de most végre ezt is kihúzhatja a bakancslistájáról. „Titkon mindig is reméltem, hogy egyszer, akár a kamerák előtt, akár a valóságban egy olyan partiba vetődök, ahol nagyon eldurvulnak a dolgok. Imádom a spontán pillanatokat.” És ki ne tudná azt jobban Jenről, hogy imádja a meglepetéseket, mint a színésznő férje, Justin Theroux, aki hálaadáskor egyenesen Németországból utazott haza kedveséhez. „Mindenki azon sajnálkozott, hogy miért nincs ott a vacsorán Justin. Engem szinte észre sem vettek.” – mesélte nevetve a színésznő a napokban egy showműsorban. „És amikor a főfogásra került a sor, egyszer csak ott termett egy hatalmas pulykával a kezében. Nem is eresztettem el jó pár napig.” – nevetett a Hivatali karácsony sztárja. Egyszóval Jennifer Aniston, köszöni jól van, még ha a felreppenő pletykák mást is állítanak. Kedvenc Jóbarátunk pedig ezúton invitál meg mindenkit egy igazán oltári karácsonyi bulira a mozikba.

A HIVATALI KARÁCSONY december 8-tól a mozikban – szinkronnal és felirattal is