Francia vígjátékokkal nevettet szerda esténként a Paramount Channel

Írta: fesztbook.

A franciák különösképp értenek a romantikához, de vajon ahhoz is van érzékük, hogy mosolyt csaljanak az arcunkra?

Francia vígjátékokkal nevettet szerda esténként a Paramount Channel

Nos, ez decemberben kiderül a Paramount Channel műsorán, ugyanis szerda esténként 21.00 órától a francia vígjátékok veszik át a főszerepet olyan sikeres színészekkel, mint Jean Reno és Sophie Marceau.

A szerelem bárhol ránk találhat, akár egy párizsi repülőtéren is. Rose (Juliette Binoche) és Félix (Jean Reno) megismerkedése közel sem mondható mindennapinak: már első alkalommal legféltettebb titkaikat osztják meg egymással abban a hitben, hogy többé úgysem találkoznak. Viszont ahogy a mondás tartja „kicsi a világ”, és a Félix és Rose szereplőit ismét összehozza sors.

A francia komédiasorozat folytatásában Stephane Margelle (Jean-Paul Belmondo) igazán hűséges férjnek tűnik, de hamar kiderül, hogy egy igazi szoknyapecér. A Kellemes húsvéti napokat! című filmben Julie (Sophie Marceau) lesz az, aki elcsavarja a főszereplő fejét. Sokáig azonban a feleség előtt sem marad rejtve a románc, és, hogy a férj kihúzza magát a csávából, azt hazudja, hogy szeretője a lánya. Mi lesz ennek a vége? A minőségi filmeket sugárzó Paramount Channel műsorán december 14-én kiderül.

A szerdai francia vígjátékok sorából a Lakótársat keresünk sem maradhat ki. Ezúttal Spanyolországba utazunk Xavier (Romain Duris) társaságában, aki nem csak a nyelvet sajátítja el egy új állás reményében, de számos baráttal is megismerkedik, miközben még a szerelem is rátalál.

A tematikus szerdák a Paramount Channel műsorán az Isten nagy, én kicsi vagyok romantikus alkotással zárul. Michèle (Audrey Tautou) vígan éli a párizsi fiatalok fényűző életét, de egy friss szakítást követően úgy érzi, hogy élete romokban hever. A huszonéves kulcsfigura végül egyre inkább elmélyül a vallásokban, mígnem egy nap megismerkedik leendőbeli szerelmével.

Decemberben szerdánként szórakoztató francia vígjátékokkal várja a nézőket a Paramount Channel, a Viacom csoport filmcsatornájaEzt olvastad már?