Május 26-tól folytatódik az Egynyári kaland

Írta: fesztbook.

Május 26-tól, szombat esténként 19.30-tól lesz látható a Duna Televízión az Egynyári kaland újabb hat epizódból álló harmadik évada.

Az MTVA és a Megafilm Service közös, könnyed szórakozást ígérő, ifjúsági témájú sorozata ezúttal is heti rendszerességgel kerül adásba.

A harmadik évad története egy újabb nyár alatt játszódik, azonban az események fő helyszíne ezúttal nem a Balaton környéke, hanem Budapest lesz. Zsófi (Schmidt Sára) gyakornokként kezd dolgozni egy építész stúdióban, Bence (Rubóczki Márkó) továbbra is a vendéglátóiparban próbál boldogulni, Levi (Király Dani) magánéleti válságban van, Luca (Walters Lili) pedig készen áll rá, hogy meghódítsa a fővárost. A társaság életét felforgatja a hír, hogy barátjuk, Gábor (Héricz Patrik) az esküvőjét tervezi… A már ismert főszereplők mellé újak csatlakoztak. Piti Emőke Enikőt, a szexi, minden szabályra fittyet hányó asszisztenst formálja meg, a lányokat megszállottan hajszoló, de az érzelmektől rettegő Ákos megszemélyesítője Fehér Balázs Benő, Szalay Bence pedig Zsófi jóképű, ambiciózus hipszter kollégáját, Dávidot játssza.

Az új szériában Járai Máté, Mészáros Máté, Pelsőczy Réka, Bajor Lili, Kiss Diána Magdolna, Gazsó György, Nagypál Gábor, Mihályfi Balázs és visszatérő szereplőként Bánovits Vivianne is látható lesz. A történet ezúttal is a szerelmek, a barátságok, a szórakozás és a nyári munka körül szövődik. A romantikus szálak mellett tovább bonyolódnak a családi kapcsolatok, és a humor szintén fontos eleme marad a sorozatnak. A harmadik évad írócsapata Szabó Borbálával és Bárány Mártonnal bővült, vezető írója és vezető rendezője Zomborácz Virág, társrendezője Akar Péter.

A sorozat főcíme vizuálisan megújult – Ertsey Donátnak és Kalászi Benjáminnak köszönhetően –, a sorozat zenéjét pedig Antilope Kid írta.

Alkotók:

Kálomista Gábor – producer

Helmeczy Dorottya – line producer

Zomborácz Virág – vezető rendező, vezető forgatókönyvíró

Akar Péter – rendező

Bárány Márton – forgatókönyvíró

Szabó Borbála – forgatókönyvíró

Csillag Mano – vezető vágó

Poós A. Márton – vágó

Somogyvári Gergő – operatőr

Antilope Kid – zeneszerző

Zelenka Nóra – látvány- és jelmeztervező

Ezt olvastad már?