Díjátadó hozza össze a Transformers sztárjait

Írta: fesztbook.

A Nickelodeon 26. alkalommal megrendezett gálája, a Kids’ Choice Awards a legjobb filmesek, tévések, énekesek és sportolók krémjét ünnepli! Egy pillanatra azonban elfordul a világ szeme a jelöltekről, hiszen a díjátadók közt a modern popkultúra ikonjai sorakoznak fel.

Nickelodeon

Ott lesz a zöld trutyival nyakon öntött estélyen többek közt a blockbusterek ünnepelt szexszimbóluma, Megan Fox és a házigazda, a nemrég punk frizurát növesztett Josh Duhamel is!

Nagy találkozás lesz ez, hiszen a Michael Bay által rendezett akciómoziban, a Transformersben utoljára együtt dolgozó sztárok lehetnének a következő Brangelina! Kérdés persze, hogy Josh szintén a díjátadók táborát erősítő felesége, Fergie, a Black Eyed Peas énekesnője mit szól a dologhoz. Duhamel igencsak bevágódhatott nemrég a vagány stílusért bolonduló kedvesénél, hiszen a színész legújabb filmszerepe kedvéért feltűnő tarajjal mutatkozott a sajtó előtt.

Nem kevesebb, mint 326 millió szavazatot gyűjtött össze idén az ifjúsági csatorna évenkénti díjátadója, a Kids’ Choice Awards, így ismét óriási tömegeket gyűjtött össze a gála. Nemrég derült ki, hogy a Ke$ha – Pitbull – Christina Aguilera trió szolgáltatják majd a buli zenei alapját. Most azonban olyan sztárok csatlakoznak hozzájuk, mint az Így jártam anyátokkal örök agglegénye, Neil Patrick Harris és az Agymenők dögös szomszédlánya, Kaley Cuoco. A tévés vonal erősen képviselteti majd magát a 2013-as KCA-n, így a léghajót formáló díjak átadói közt lesz Lucy Hale, a Pretty Little Liars című misztikus tinisorozat hősnője és a Nickelodeon sztárcsapata, a Big Time Rush.

Persze a filmes világnak sem kell a szomszédba menni sztárokért,ott lesz a világszerte 350 millió háztartásban közvetített mókás estén a romkomok koronázatlan királynője, Sandra Bullock és a J. J. Abrams-féle Star Trek-filmek főhőse, a modern Kirk kapitány, Chris Pine is. Ashley Tisdale Horrorra lesz akadva, míg az ifjú Jaden Smith apjáért, a gála történetében eddig tíz alkalommal győzedelmeskedett Will Smithért szoríthat majd.

Az év leginteraktívabb fesztiválját március 27-én, szerdán 19:00-tól láthatják a Nickelodeonon a gyerekcsatorna rajongói.

A díjátadók teljes listája:

Sandra Bullock, Steve Carell, Neil Patrick Harris, Chris Pine, Kristen Wiig,
Jaden Smith, Lucy Hale, Kaley Cuoco, Miranda Cosgrove,
Big Time Rush, Cory Monteith, Jennette McCurdy, Ariana Grande,
Logan Lerman, Ashley Tisdale, Dwight Howard és Gabby Douglas

Műsorvezető: Josh Duhamel

Különleges fellépők:

Amanda Seyfried, Josh Hutcherson, Fergie, Steven Tyler,

Scott Baio, Megan Fox, Jerry Trainor, Nick Cannon, Rico Rodriguez, Darren Criss, Melissa Benoist, Mike “The Miz” Mizanin, Sophia és Rosie GraceEzt olvastad már?