Kis híján megfulladt az Így jártam anyátokkal sztárja!

Írta: fesztbook.

Persze Neil Patrick Harrisnek számítania kellett volna a zöld trutyira, hiszen a Nickelodeon díjátadója minden évben hemzseg a nyakig zöld hírességektől! A két díjat bezsebelő Kristen Stewart is talpig járt a takonyban és a lassan matuzsálemnek számító komika, Sandra Bullock sem úszta meg az égi áldást.

Igy jártam

A gyerekcsatorna igencsak kitett magáért, a Kids’Choice Awards győztesei szó szerint nem láttak az örömtől. A végén pedig kiderült, Az éhezők viadala lehet az új Alkonyat.

A 26. alkalommal megrendezett Nickelodeon Kids’ Choice Awards mesés sikerrel indult, 326 millió szavazat (Magyarországról is lehetett voksolni) érkezett a filmes, tévés, sportos, zenés kategóriákban, ráadásul az estét vezető Josh Duhamel, a Transformers sztárja is dalra fakadt. Persze nem ő volt az egyetlen, aki a hangjával gondoskodott a szórakoztatásról, mégis a Las Vegas színésze volt leginkább elemében. Hiába próbálta lebirkózni őt a jeti kosztümbe öltözött iCarly-sztár, még a kő-papír-ollóval támadó szexszimbólum, Megan Fox se tudta eltántorítani Duhamelt a KCA levezénylésétől. Slusszpoénként pedig a korábban beharangozott Ke$ha – Pitbull – Christina Aguilera trió óriási bulit kerekített a gálából.

A rajongók egy vadiúj technikai húzásnak köszönhetően 360 fokos szögből követhették figyelemmel az eseményeket és nevethettek együtt kedvenceikkel, amikor azok elzöldültek, mint Hulk! Volt itt minden, a korábban 10 díjat bezsebelt Will Smith helyét idén átvett Josh Duhamel gardróbjából még egy SpongyaBob-kosztüm is előkerült. A Lakers sztárja, Dwight Howard azért úszott, mert az iszap-zsákolásban nem volt hajlandó veszíteni, Pitbull pedig a nézőteret elsöprő slágerét, a „Feel This Moment” című számot követően pisloghatott zöldeket.

Christina Aguilera apró, de nagyon lelkes hasonmásaival táncolt egy nagyot, miközben Justin Bieber exe, Selena Gomez, a cipőjét vesztett popsztár, Katy Perry és a hozzájuk csapódó Kristen Stewart együtt pózolt a kameráknak. Az Útonban elszabaduló Alkonyat-sztár duplán örülhetett az estén, Johnny Depp lett a legjobb színész, Az éhezők viadala a legmenőbb film és a Rontó Ralph a legszórakoztatóbb mese. Adam Sandler szinkronizálásért kapott díjat, SpongyaBob Kockanadrág pedig ezúttal nem tudott ott lenni, de élőben jelentkezett Bikinifenékről, hogy köszönetet mondjon a gyerekeknek. A zenei kategóriában Justin Bieber és Katy Perry diadalmaskodott, LeBron James lett az év sportolója, de a One Direction is sárga tengeralattjárót szorongatva távozhatott.

Az év legfiatalosabb gáláját március 27-én, szerdán 19:00-tól a hazai Nickelodeon rajongói is megnézhetik maguknak!

A 26. alkalommal megrendezett Kids’ Choice Awards győztesei:

Televízió

Kedvenc sorozat: V, mint Viktória
Kedvenc valóságshow: Lehetetlen küldetés (Wipeout)
Kedvenc mese: SpongyaBob Kockanadrág
Kedvenc tévés színész: Ross Lynch (Austin & Ally)
Kedvenc tévés színésznő: Selena Gomez (Varázslók a Waverly helyről)

Mozi

Kedvenc film: Az éhezők viadala
Kedvenc színész: Johnny Depp (Éjsötét árnyék)
Kedvenc színésznő: Kristen Stewart (Alkonyat – Hajnalhasadás: II. rész)
Kedvenc mesefilm: Rontó Ralph
Kedvenc szinkronszínész: Adam Sandler (Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak)
A legmenőbb színész: Dwayne Johnson (Utazás a rejtélyes szigetre)
A legmenőbb színésznő: Kristen Stewart (Hófehér és a vadász)

Zene

Kedvenc banda: One Direction
Kedvenc énekes: Justin Bieber
Kedvenc énekesnő: Katy Perry
Kedvenc dal: What Makes You Beautiful (One Direction)

Sport

Kedvenc sportoló: LeBron James
Kedvenc sportolónő: Danica Patrick

További kategóriák

Kedvenc főgonosz: Simon Cowell (X-faktor)
Kedvenc könyv: Az éhezők viadala-sorozat
Kedvenc videojáték: Just Dance 4
Kedvenc applikáció: Temple RunEzt olvastad már?