Humor hidegen tálalva

Írta: fesztbook.

Budapesten nyáron sem áll meg az élet. A kánikula elől menekülve, könnyen a légkondicionált Dumaszínházban találhatjuk magunkat, ahol aztán féktelen hahotázásba kezdhetünk.

Dumaszínház

Akkor se keseredjünk el, ha az időjárás esetleg rosszabb arcát mutatja felénk, mert ott minden kétséget kizáróan jól fogjuk magunkat érezni; ráadásul a jegyárak a hőmérséklettel ellentétben lefelé változnak. A nyári előadások kapcsán három szimpatikus fiatalember osztja meg velünk érdekes gondolatait, a tőlük már megszokott sajátos stílusban hidegről, melegről, nyárról és forró italokról.

Beliczai Balázs:

Remélem, idén a nyár, tényleg nyár lesz, mert a tavasz kicsit félresikerült.

Már csak a plakát miatt is örülnék a nyárias nyárnak, amin arra buzdítjuk az embereket, hogy a tikkasztó kánikula elől jöjjenek az igényes, légkondicionált Dumaszínházba hűsölni és kikapcsolódni.

Természetesen fűtés is van, ha ismét szeszélyesre fordulna az időjárás, a mi nézőterünkön akkor is kellemes lesz a légkör.

Csenki Attila

Ha a munkatársaiddal mégy szórakozni, de nem akarod az arcukat bámulni. Ha túl erős a nyári fény, és nyugtatnád a szemedet, ha túl meleg van a szabadban, és Te hűsölnél. Ha túl hideg van a szabadban, akkor meg minek lennél kint. Ha unod a nyarat, és felpörgetnéd magadat, ha túl izgi a nyár, de te lenyugodnál, vagy ha túlterheléses támadást indított ellened a főnököd. Mindez indok arra, hogy velünk nevess!

Kovács András Péter:

Azt tudtad, hogy a nyári kánikulában az hűsít a legjobban, ha forró italt iszol? És azt tudtad, hogy ha megfázol a klímától, akkor a legjobb, ha azonnal forró italt iszol? És azt tudtad, hogy amíg odakint tikkadt melósok támaszkodnak lapátnyeleken, az M7-esen Balaton felé a dugóban a tűzforró aszfalton anyázza egymást a nép, a pesti strandokat meg begalériázzák, hogy elférjen a lakosság, addig a Dumaszínházban szellősen ültetve, 23 Celsius fokosan tálaljuk a humort? És igen, lesz forró ital is!

A Dumaszínházban tehát nincs uborkaszezon, és még az árak is kedvezőek.A júliusi és augusztusi előadásokra, előadástól függően 2000 - vagy 1500 Forintért lehet jegyet vásárolni.Ezt olvastad már?