Ótvar karácsonyt kíván a Comedy Central!

Írta: fesztbook.

Unja már a Reszkessetek betörők, a Bunyó karácsonyig és a Beethoven századik ismétlését? A Comedy Central valami mást kínál. Durvábbat, de szerethetőt.

Ótvar karácsonyt kíván a Comedy Central!

Exkluzív premier, imádott sorozataink különleges karácsonyi különkiadásai, régi nagy klasszikusok - legyen ez egy vidám karácsony!

Egy egészen merész húzással december 24-én 22:00 órakor mutatkozik be Magyarországon a kultikus sorozat, a sokszoros Emmy-díjas South Park 17. évada. Az elvetemült és szabadszájú kisiskolások szenteste sokkolnak hát először, de nem utoljára! Mivel ugyanez az évad fut Amerikában is, így hétről hétre itthon is láthatjuk majd, ahogy a srácok egészen friss eseményekre reagálnak – a maguk módján. Elsőként az NSA lehallgatós botrányával kapcsolatban kapjuk meg a fejmosást, hogy az Amerikai Állam nem is olyan rossz, sőt leginkább olyan, mint egy egyetemesített egyház, amit az Úrhoz hasonlóan dicsérni és áldani kell. Meghitt családi környezetben, egész könnyedén ráhangolódhatunk erre a történetre.

A visszafogott, családbarát humorra vágyók 16:10-től 20 óráig a vígjátéksorozatok karácsonyi epizódjaik közül csemegézhetnek. Az Így jártam anyátokkal, A hivatal, a Madagaszkár pingvinjei, a Joey, a Városfejlesztési osztály, és a többi vicces sorozat ünnepi hangulata varázsolja még különlegesebbé a karácsonyt. Jóízű nevetésből most sem lesz hiány.

A Monty Python rajongóknak is tartogat meglepetést a Comedy ünnepi műsorkínálata: December 24-én este 20:00-tól Brian élete, 25-én Jabberwocky és 26-án Gyalog galopp várja a karácsonyi menütől kissé megfáradt, de az angol humorra desszert gyanánt még kapható családokat. A felnőtt humorba csomagolt animációs sorozatokon, a South Park, Family Guy és a Cleveland Show karácsonyi epizódjain este 22 órától lehet majd szórakozni.

A tematikus műsorokra hangolódva a Comedy Centrálon reklámmentes lesz a karácsony, sőt, még a szilveszter is. Az év utolsó napján zavartalanul lehet majd nézni a Made in Hungáriát, a Monty Python Amerikábant, vagy a Kik csinálták Kennyt? – Így készül a South Park című erősen korhatáros sitcomot.

Reszkessetek betörőktől és Beethoven 2-től mentes nevetésben gazdag ünnepeket kíván a Comedy Central.Ezt olvastad már?