Funktasztikus – Táncdalok, sanzonok, melodrámák

Írta: fesztbook.

A magyar hiphop egyik legmeghatározóbb MC-je, az utánozhatatlanul gyors beszédű Funktasztikus immár hetedik albumát pergeti a nagyérdemű elé Táncdalok, sanzonok, melodrámák címmel.

Funktasztikus

A hanganyag bemutatója december 23-án, pénteken lesz a Gozsdu Manóban. De ezzel nem ússzuk meg: kora délutántól karácsonyi hiphop vásár, majd 10-tól Slam poetry – Open mic, ezután Christmas Jam is tarkítja a programot.

"Élek és virulok - Égek és pirulok" - fújja már a hiphop szcéna apraja-nagyja, mióta nyáron megjelent az első klip Funktasztikus Táncdalok, sanzonok, melodrama című új anyagáról. Kétség kívül az egyik legjobban várt hazai hiphop albumról van szó, mely a DDK gondozásában pont időben érkezik a karácsonyfa alá. A nagyérdemű egy exkluzív concert kíséretében, Szenteste előtti pénteken kaphatja kézhez először a motollagyorsasággal pörgető és vitriolosan társadalomkritikus, rímközpontú szövegeket lökő fenegyerek új CD-jét. Az emlékezetesnek ígérkező eseménynek a Gozsdu Manó klub ad otthont, és rögtön rá is tesz még két lapáttal: a hiphop szerelmesei a Christmas Jam Session keretén belül már délutáni kezdettel részt vehetnek egy egyedülálló karácsonyi vásáron, melyhez a műfajhoz legközelebb álló budapesti üzletek csatlakoznak különleges kedvezményekkel (BP Shop, Shopp!, Offlineshop.hu, Lokál Skateshop, Store13). Este 10-től Slam Poetry-Open mic, majd Christmas Jam Dj Kool Kasko, Dj Q-Cee, Bobakrome, Bankos és Ponza, Újonc/AKPH és Killakikitt közreműködésével, hajnal 1-től pedig jön Funktasztikus és barátai.

Belépő: 300Ft (22H-tól)Ezt olvastad már?