Szilveszteri meglepetés a Comedy Centraltól: Bödőcs Tibor!

Írta: fesztbook.

Szilveszter estéjén Bödőcs Tiborral lepi meg nézőit a Comedy Central. A magyar humorcsatornán az év utolsó napján mutatják be – televízióban először – a stand-upos Böllérbalett című önálló műsorát.

Szilveszteri meglepetés a Comedy Centraltól: Bödőcs Tibor!

Bödőcs hosszú képernyőmentes időszak után ősszel „Az élet értelme és kertészeti tippek” című estjével tért vissza a televíziózáshoz és az évet is a Comedy Centralon búcsúztatja. A Böllérbalett minden eddiginél „közéletibb”, bár aktuálpolitikai utalások helyett Tibor inkább a „nagy egészet” veszi górcső alá a tőle megszokott, utánozhatatlan stílusban.  „Már a szakmai bölcsőben, a Zala megyei kezdeteknél gőgicséltem közéleti témákról. A középiskolában sajtószemlével kezdtem a napot az órák alatt, szóval ez az érdeklődés nem új” – magyarázta a témaválasztást Bödőcs Tibor. Maga a különös cím arra utal, hogy egy stand-up műsor akkor jó, ha bohém, mint egy bepálinkázott böllér, ám sebészien pontos, akárcsak a profi balett táncos lépései.

A humorista ezúttal szilveszterkor is vissza-visszatéved kiapadhatatlan „szociokútjához”, inspirációi állandó helyszínéhez, szülőfalujához, Búcsúszentlászlóhoz. A valóságban ritkán látni őt tollal a helyi kocsmában. „A jegyzetfüzet elriasztaná az adatközlőket, fejben jegyzetelek és állandó ásatást tartok az emlékeimben, hátha felbukkan valami új lelet. Ehhez nem kell ott lennem a faluban, a Blaha Lujza téren is eszembe juthat egy búcsúszentlászlói jelenet. Persze gyakran hazalátogatok és olyankor mindig felfedezek valami új részletet” – mesélte munkamódszereiről a humorista.

Bödőcs másfél éven át járta az országot a Böllérbalettel, folyamatosan finomítgatta, alakítgatta, és most, hogy végre tökéletesen összeállt, el is búcsúzik tőle. Miután a Comedy Central szilveszterkor bemutatja az estjét, többet ezzel a műsorral nem lép fel. „Nyilván fájdalmas a búcsú, már most számolom, hányszor mondhatom el a poénokat. Ugyanakkor izgalmas, hogy következő, februárban bemutatandó estem, a Cefre Palota hogyan áll össze, lesz-e működő műsor a most még csak kavargó motívumokból” – mondta.

Böllérbalett exkluzív premier szilveszter napján 20:15-től a Comedy Central műsorán! Hogy teljes legyen a Bödőcs élmény, a humorcsatorna 19:20-kor leadja Az élet értelme és kertészeti tippek című estet is. A nagy napon a Comedy Centralt reklámmentesen élvezhetik a nézők.Címke: Comedy Central  

Ezt olvastad már?