Zenész arcokkal üzen a Budapest Park

Írta: fesztbook.

Április elejétől a hazai könnyűzenei szcéna több jeles képviselője egy-egy dalidézettel köszönti a főváros forgalmasabb csomópontjain az arra járó közönséget..

Zenész arcokkal üzen a Budapest Park

A Deák téri metróállomáson valamint Budapest forgalmasabb útjain majd’ 200 plakáton illetve citylighton, továbbá nyomtatott és online hirdetéseken jelentkezik Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye,a Budapest Park image kampánya, április 1-től. “Az volt a célunk, hogy pozitív üzeneteinkkel jobb kedvre derítsük a reggel munkába utazó embereket” – meséli Pálffy András ügyvezető.

A plakátsorozaton Rúzsa Magdi, Lovasi András, Sena az Irie Maffiából, Máté és Wolfie a Punannyból, Bérczesi Robi a Hiperkarmából, valamit Fluor és Diaz a Wellhelloból egy-egy dalrészlettel köszönti az közönséget. “Nagyon büszkék vagyunk, hogy ezek a művészek arcukat adják és idézeteikkel népszerűsítik a Parkot, azon túl, hogy mindegyikük - sok más magyar sztárral egyetemben - fel is lép nálunk idén nyáron” – mondta az ügyvezető.

Április 23-án kezdi, immár negyedik évadját a Budapest Park. Az idei felhozatalban is ott lesz a honi zenei élet krémje, gazdagon tarkítva nemzetközi sztárokkal. A Budapest Park ezúttal is a műfajok változatosságát ígéri, mint egy „multikulti nagyfesztivál”– öt hónapon át. Részletes program itt: www.budapestpark.hu

 Ezt olvastad már?