Így öltöztesd ünneplőbe az otthonod!

Írta: fesztbook.

A karácsonyi készülődés egyik legszebb része, mikor otthonunkat ünnepi díszbe öltöztetjük. Érdemes a klasszikus piros-arany színvilágon túl is gondolkodni és akár vintage vagy fa-anyagú dekorációkat is kombinálni.

Így öltöztesd ünneplőbe az otthonod!

Domonkos Nikolettától, a MOM Park Butlers szakemberétől most új tippeket kaphatsz lakásod feldíszítéséhez.

Púder színű és vintage díszek a karácsonyfára

A karácsonyi színek örök klasszikusainak számítanak az arany, a piros és a zöld különböző árnyalatai. Ha mégis friss és stílusos megoldásra vágysz, akkor válassz egyet a fából készült, vintage, púder színű vagy teljesen áttetsző gömbök közül, amelyek együtt is tökéletesen mutatnak. „Idén újdonságnak számít, hogy a karácsonyfa díszeivel is kedveskedhetünk szeretteinknek, ugyanis már üzenetekkel ellátott gömbök közül is válogathatunk” – mondta el Domonkos Nikoletta.

Így terítsd meg az ünnepi asztalt!

Az ünnepi asztalt nem csak egy-egy mécses- vagy gyertyatartóval dobhatod fel, hanem például érdemes egy szép süteményes tálalót megtölteni gömbökkel vagy akár arany festékkel befújt tobozzal, faágakkal. Még meghittebbé varázsolhatod a karácsonyi vacsorát, ha a tányérok és evőeszközök között elhelyezel néhány csillámot, fenyőágat, de a színes angyalkák, kis figurák is jól mutatnak.

Teremts karácsonyi hangulatot az egész lakásban!

A fa és asztal mellett a lakás több pontját is karácsonyi díszbe öltöztetheted. Használd ki a tükröket és helyezz föléjük nagyobb csillogó díszt, ami igazi szikrázó hatást ad, ha ráesik a fény. Az ízlésesen összeállított koszorúk tökéletesen mutatnak a kandallók fölött vagy a nappali falán, az igazi fenyőágak pedig gondoskodnak róla, hogy mindig kellemes illat legyen.

Akár a hagyományosabb színeket és formavilágot kedveled, akár szívesen kísérletezel új megoldásokkal, érdemes a MOM Park Butlers üzletébe ellátogatni, és kikérni a szakemberek tanácsát, hogy igazán stílusossá és meghitté varázsolhasd otthonodat az ünnepekre.Címke: Karácsony  MOM Park  

Ezt olvastad már?