Smink&Drink - Új színfolt a csajos programok palettáján

Írta: fesztbook.

Egy tökéletes csajos este alapjául szolgálnak a finom borok és a minőségi szépségápolási termékek. Ezeket ötvözi egy új programsorozat, a Smink&Drink, amelynek első eseménye szerdán került megrendezésre.

Smink&Drink - Új színfolt a csajos programok palettáján

2016. február 3-án került megrendezésre az első Smink&Drink elnevezésű esemény Budapesten, melynek az innovatív belvárosi KAJAHU étterem adott otthont. A programsorozat célja, hogy minőségi kikapcsolódást nyújtson a szépségápolási termékek iránt érdeklődő hölgyközönségnek.

A termékeket az Aden Cosmetics biztosítja, amely csúcsminőségén túl, verhetetlen áraival hódít a piacon. Az est folyamán bárki kipróbálhatta a márkát, sőt profi sminkes segítségével egy trendi make up-ot is készíttethetett magának.

Az est háziasszonya, Tóth Klára elmondta, hogy minden hónapban terveznek egy eseményt, amely reményeik szerint hagyománnyá válik a nők körében, ugyanis tapasztalatok azt mutatják, hogy egyre nagyobb igény van interaktív rendezvényekre, ahol megmutatják a nőknek, hogyan hozzák ki magukból a maximumot.

"A szépségápolás, a gasztronómia mind olyan élvezetek, melyekben imádnak a nők elmerülni, ebben igyekszünk partnerek lenni hónapról-hónapra" - tette hozzá.

Akit rabul ejtettek a csodás szettek, azonnal haza is vihette őket, hiszen kedvezményes vásárlásra is lehetőség nyílt. Az eseménysorozat folytatásáról a Smink&Drink Facebook-oldalán tájékozódhatnak az érdeklődők.  Címke: Smink&Drink  Aden