A nagydumás Fekete ikrek is jelentkeztek a Comedy Central új tehetségkutatójába

Írta: fesztbook.

Közel háromszáz amatőr humorista érezi úgy, hogy képes lenne a hazai stand-up generáció „nagy öregjeinek” nyomába lépni.

A nagydumás Fekete ikrek is jelentkeztek a Comedy Central új tehetségkutatójába

A Comedy Central humorcsatorna által meghirdetett új tehetségkutató, a Magyarország, szereplek! jelentkezői között számos csodabogárra, több női stand-up ígéretre és ismerős arcokra, köztük a nagydumás Fekete ikrekre is bukkanhatunk.

Tévéképernyőre kívánkozó, magukat humorosnak tartó fiatalokat, illetve az idősebb korosztályokat egyaránt megmozgatta a Viacom magyar humorcsatornájának a Magyarország, szereplek! címmel indított tehetségkutatója. A múlt hét végén zárult jelentkezési határidőig a várakozásokat messze meghaladó számban, közel háromszázan küldtek be pályázati anyagot annak reményében, hogy a televízión keresztül megmutassák magukat ország-világnak.

Több tucat hölgy is úgy érezte, hogy Kormos Anett mellett akár ők is teret nyerhetnek a sok férfi stand-upos között. A jelentkezők között ott vannak a már jól ismert Fekete ikrek is. Adrienn és Melinda neve biztosan ismerősen cseng, hiszen az egyik kereskedelmi csatornán tavaly ősszel látott tehetségkutatóban már megnevettették a közönséget, illetve a zsűri tagjait is. Olyannyira, hogy az ítészek azt tanácsolták az ifjú hölgyeknek, tegyék magukat próbára a stand-up műfajában. A Fekete-lányokat mindenki amolyan csodabogárnak tartja, persze ez egyáltalán nem zavarja őket, sőt! Képesek a korukból, a nemükből, a szingliségükből, vagyis minden olyan dologból viccet csinálni, ami róluk szól, vagy az életük része. Nem lesz ez másképp a Comedy új tehetségkutatójában sem, hiszen a bemutatkozó levelükben nem voltak restek kifigurázni az ikerségüket.

A már gyakorlott, de a tévéképernyőig sosem jutott fellépők mellett akadtak olyan elszánt jelentkezők is, akik a pályázatukat is poénra vették. Egy ötvenéves úriember például fekete-fehér némafilmet küldött be magáról, valaki csupa A betűt írt több oldalon keresztül, egy másik elmés illető pedig egyetlen rövid mondatot mellékelt a pályázati anyagában. A fentiek alapján nem túlzás azt állítani: humorban garantáltan nem lesz hiány a Comedy Central új műsorában.

A közel háromszáz jelentkező közül a zsűri által legjobbnak ítélt negyven amatőr dumagép produkcióját stúdióban, nézők és kamerák előtt rögzítik, majd egy szakmai előválogatót követően húsz előadóra lehet szavazni a Magyarország, szereplek! weboldalán. Az online voksolás után tíz versenyző jut a döntőbe, akik már a képernyőn mutathatják meg a rátermettségüket. A műsor televíziós döntőjében, június elején megismerkedhetünk a legjobb feltörekvő stand-up tehetségekkel, illetve megtudhatjuk, hogy kik lettek a közönség, na és persze a szakmai zsűri díjazottjai.Ezt olvastad már?