A popkirálynő még hezitál

Írta: fesztbook.

Madonna új szerelme, a 25 éves Brahim Zaibat megkérte a kezét. Madonna megfogadta, hogy soha többet nem megy férjhez, ennek ellenére nem mondott nemet, - úgy tűnik, hezitál.

Madonna 

Az 53 éves popkirálynő és a fiatal táncos kapcsolata kalandként indult, de a leánykéréssel komoly lett a kapcsolat. A 30 év korkülönbség ellenére másfél éve együtt is élnek. A kapcsolat komolyságát az is igazolja, hogy Madonna már találkozott Brahim, Franciaországban élő édesanyjával.

Az énekesnő a legújabb hírek szerint gyereket szeretne szülni a 25 éves barátjának, ezért egy újfajta hormonkezelésen vesz részt.  Igaz Madonna teste igazán jó karban van,- oda figyel a táplálkozására és folyamatosan edzi a testét. Napi táplálék bevitelét főleg gabonafélék, gyümölcsök és zöldségek teszik ki.

Étrendjéből teljesen száműzte a cukrot, csokoládét és a fagyit. Oly annyira kitiltotta, hogy fogyasztásukat még a gyerekeinek sem engedi. Talán ennek köszönheti, hogy a koncerteken bátran viselheti a testhez simuló latexruhákat. Nos, talán a fiatal barát mellett lassabban fog öregedni, és még a kis jövevényt is bevállalja.