Még 6 napig lehet jelentkezni a legjobb terasz címre!

Írta: fesztbook.

Augusztus 9-én éjfélig lehet jelentkezni a Terasz Budapest 2016 pályázatra,

Még 6 napig lehet jelentkezni a legjobb terasz címre!

melyet harmadik alkalommal hirdetett meg a BVA Budapesti Városrculati Nonprofit Kf. és a Főváros.

A Terasz Budapest 2016 pályázatra idén is három kategóriában jelentkezhetnek a vendéglátó helyek: terasz, kerthelyiség és pop-up. A döntés a négytagú szakmai zsűri és a közönség kezében lesz, akik idén kiemelten értékelik a gyerek- és kutyabarát helyeket, emellett az akadálymentesség is fontos szerephez jut. Az első ötven jelentkező 360 fokos képet kap a Magic View csapata jóvoltából.

A pályázat kiírója és lebonyolítója a BVA Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. A bíráló bizottság tagjai: Szalay-Bobrovniczky Alexandra - humán főpolgármester-helyettes, Mártonffy Miklós - Budapest főépítésze, Gianni Annoni - gasztronómiai szakértő és Miklós Csaba - borász. Az általuk kiválasztott három győztes egy évig viselheti a Terasz Budapest 2016 címet. Az elismerés és a Sipos Balázs üvegművész által készített egyedi díjtárgyak mellett a legjobbak idén is Raiker vásárlási utalványt nyernek.

A pályázatra augusztus 9-én éjféligjelentkezhetnek a vendéglátóhelyek a https://www.facebook.com/teraszbudape…/app/1228174403894683/ oldalon, valamint idén okostelefonról is él a jelentkezés, a http://uncolo.red/teraszpalyazat2016 linken keresztül. Augusztus 10-31-ig pedig ugyanitt szavazhat kedvenceire a nagyérdemű. A közönségszavazáson legnépszerűbbnek és legmenőbbnek ítélt hely közönségdíjban részesül.

Terasz Budapest www.facebook.com/teraszbudapest

BVA www.facebook.com/varosarculat

BVA www.enbudapestem.hu – pályázati kiírásEzt olvastad már?