Felejthetetlen karácsonyra vágysz? Tapadj a Comedy Central képernyőjére!

Írta: fesztbook.

Idén karácsonykor nemcsak a lucullusi lakomáktól, hanem a sok nevetéstől is fájni fog a hasunk, ha a Comedy Centralra kapcsolunk!

Felejthetetlen karácsonyra vágysz? Tapadj a Comedy Central képernyőjére!

  A humorcsatorna ünnepi műsorkínálatában szatirikus komédiák, remek sorozatok és filmek széles tárháza biztosítja a felhőtlen szórakozást, többek között a Tömény történelem legjobb epizódjait, a Nyóckert, a South Park 20. évadát, valamint a Comedy Club legjobb standuposait nézve kacaghatjuk át magunkat az új esztendőbe.

A Hogy ne éld az életed – Karácsonykor a Comedy Central népszerű sorozatának speciális epizódja a megszokott környezetben játszódik, csupán alkalomhoz illővé varázsolták az alkotók. A Danbury háztartás karácsonyi hangulatba borul, de Don lelkiállapota cseppet sem ünnepi: a lakásban majd megfagynak, mivel a kazán folyton elromlik, Mrs. Treacher elveszti az irányítást a gyomra fölött, Don pedig zsákutcába kerül a cipőbolti állása miatt, ráadásul a szerelmi élete sem úgy alakul, ahogyan kellene. A produkció premierje december 23-án, éjfélkor lesz.

Két bejgli majszolása között kapcsolódjunk rá a rekeszizom-mozgató Modern család maratoni adására, hiszen december 24-én nemcsak az ajándékbontásra kerül sor, reggel 10.00-től egész nap a mulatságos családi sorozat 6. évada lesz adásban. A szatirikus komédiában folytatódnak a három különböző életvitelű, de mégis merőben egyforma gondolkodású család gyakran irracionális és groteszk mindennapjai, természetesen számos fordulattal megspékelve.

Ha úgy érezzük, hogy eleget szólt már a Jingle Bells, december 25-én, 10.00-től a Feketék fehéren első évadával „pihentethetjük” az agyunkat. A szériában a felső-középosztálybeli afro-amerikai családfő azért küzd, hogy családja megőrizze kulturális identitását a túlnyomóan fehérek lakta környéken, miközben liberális felesége és „színvak” gyerekei folyton megnehezítik ezt a számára.

Az animációs sorozatok rajongói mindkét nap újranézhetik a társadalomkritikus South Park 20. évadát este 10.00-től!

December 26-án, 11.00-től a Családom, darabokban sorozat gondoskodik arról, hogy a karácsonyi hajrában se az unalom öljön meg minket. December 28-án a csatorna vadonatúj saját gyártású sorozata, a Tömény történelem rajongói is újra átélhetik a legkacagtatóbb pillanatokat, a produkció második best of epizódjában, 22.00-tól a Magyarország, szereplek!-ben feltűnt Ráskó Eszter brillírozik alkalmi történészként, és meséli el Bánk bán és Gertrudis szerelmének „igaz” történetét. Eszter sztorijában Gertrudis Intercity-vel utazik vissza Magyarországra, hogy gyereket szüljön, Lakatos Márk pedig Mária Terézia szövevényes családi szálait próbálja meg kibogozni.

A két ünnep közötti estéken szórakoztató filmek között csemegézhetünk: december 27-től egymást követő napokon a Babysitting – A felvigyázó, a Super, és a Nyócker (minden alkalommal 22.30-tól), míg az év utolsó előtti napján, este 11.00-től az Erik, a viking is látható lesz a Comedy-n. Az óév utolsó napjának délelőttje animációs filmekkel indul, 11 órától pedig a nap hátralévő felében a Comedy Clubé a főszerep. A legnépszerűbb standup humoristák, mint például Kovács András Péter, Kőhalmi Zoltán, Dombovári István, Fábry Sándor, Mogács Dániel, vagy Bödőcs Tibor önálló estjeinek ismétléseivel biztosan megalapozhatjuk az újévi jókedvünket.Ezt olvastad már?