Vízibiciklivel és kisfröccsel a plusz kilók ellen

Írta: fesztbook.

Tombol a nyár és a fesztiválszezon, a beachen való lazulás és a hajnalig tartó koncertezés közben pedig hajlamosak vagyunk fittyet hányni a diétára és az edzéstervre.

Vízibiciklivel és kisfröccsel a plusz kilók ellen

Rubint Rellának sem egyszerű tartania megszokott rutinját, amikor épp a barátaival nyaral a Balatonon vagy fesztiválozik, mégis néhány egyszerű tippel elkerülhető, hogy a szórakozás és a nyaralás alatt felszaladjanak a plusz kilók.

Balatoni nyaralással és fesztiválozással pihente ki a vizsgaidőszak fáradalmait Rubint Rella. A fitneszhercegnő párjával és barátaival lazult a füredi beachen és a VOLT fesztiválon, de még a nyár kellős közepén, a fagylalt, a lángos és a fesztiválos kifőzdék háromszögének árnyékában sem feledkezett meg az egészséges életmódról.

„Télen és tavasszal mindenki a tökéletes beach body-ért gyúr, amint beköszönt azonban a strandszezon, máris elengedik magukat, és úgy gondolják, jöhet a bűnözés és a lazítás. Ha azonban picit odafigyelünk, a nyaralásunk vagy épp egy átmulatott fesztivál után is ugyanolyan fitten fogunk hazaérkezni, mint mikor elmentünk.” – kezdte Rella, aki saját bőrén is megtapasztalta, milyen az, amikor a nyári felhőtlen kikapcsolódásban képtelen tartani a megszokott napi rutinját.

 „Barátokkal érkeztünk a Balatonra egy ötnapos feltöltődésre a vizsgaidőszak után, és bevallom, nehéz volt rávennem a lányokat, hogy menjünk reggelente futni. Persze nem estem kétségbe, mert számtalan alternatívát találtam az edzésre: rengeteget röplabdáztunk a beachen és vízibicikliztünk, ami igazi kalóriagyilkos, mivel nem egyszerű tekerni a hullámok között” – nevetett a fitneszhercegnő, akinek azoknak a fesztiválozóknak is van néhány hasznos tippje, akik a többnapos bulizás alatt sem szeretnének lemondani az egészséges életmódról.

„A VOLT volt életem első fesztiválja, hihetetlenül jól éreztem magam Bálinttal és a barátainkkal. Azonnal észrevettem, hogy rengeteg lehetőség van a kifőzdék mellett arra, hogy egészségesen étkezz egy fesztiválon is, hiszen nem muszáj hamburgert és óriás hot-dogot enni állandóan, miközben cukros üdítős koktélokat szürcsölnek az emberek. Tudunk például venni az egyik kitelepült áruházlánc üzletében grill húsokat, amikor ott a helyszínen meg is sütnek neked, mellé pedig vehetsz friss salátákat. A cukros koktélok helyett pedig igyunk egy frissítő fröccsöt száraz borból, és máris nem lesz olyan kalóriadús a fesztiválozás. És, ami a legfontosabb, táncoljunk, nevessünk sokat, hiszen attól semmi sem égeti jobban a zsírt” – tanácsolja minden nyaralónak és fesztiválozónak Rella.Címke: Vízibicikli  beach  Rubint rella