Charlize Theront megkopasztották

Írta: Antal Beatrix.

A gyönyörű amerikai színésznő új filmje, a Mad Max 4 kedvéért vált meg hosszú szőke fürtjeitől.

A 36 éves hollywood-i színésznőt, aki a legutóbb a Prometheusban és a Hófehérke és a vadász című filmben is nagyot alakított, az utóbbi napokban csak sapkában vagy kalapban lehetett látni, amit az örökös Los Angeles-i napsütés nem igazán indokol. Július 11-én viszont szürke fejfedője alatt rejlő sportos frizuráját is lefényképezték Beverly Hillsben, amint kisfiával sétált. A világ legszebb nőjének tartott Charlizet egyébként a kopaszság sem csúfította el.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A drámaian megújult külső nem magánéleti változásokat jelent, sokkal inkább azt, hogy Charlize új szerepre készül. A kopaszra borotvált fej egyértelmű jele annak, hogy hamarosan elkezdődik a Mad May: Fury Road forgatása.

A három éve halogatott filmről a másik főszereplő, a Max Roackatansky-t alakító Tom Hardy nemrégiben még úgy nyilatkozott, hogy nem tudni, mikor kezdik el a munkálatokat. Theron – aki egy félkarú harcost játszik a moziban – már arról számolt be, hogy július közepén Namíbiába utazik a stáb, ahol elkezdik a forgatásokat. Emellett azt is elárulta, hogy a George Miller rendezte film nem lesz sem előzménye, sem folytatása az eddigi Mad Max-részeknek, viszont ugyanabban a világban játszódik majd, mint a korábbi filmek.Ezt olvastad már?