5*-os minősítést kapott Budapest egyetlen fedett élményfürdője, az Aquaworld

Írta: fesztbook.

2017. november 16-án a budapesti Aquaworld Élményfürdő is csatlakozott a hazai, 5 csillagos fürdők táborához.

5*-os minősítést kapott Budapest egyetlen fedett élményfürdője, az Aquaworld

A 2014-ben létrehozott nemzeti tanúsító védjegyrendszer célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a minőséget képviselő szolgáltatókra, akik a magyar turizmus versenyképességének erősítése szempontjából kiemelt szerepet töltenek be.

A csillagszám meghatározása pontozásos rendszerben történik, amely a minimum feltételeken túlmutató felkészültséget is vizsgálja, mint például a fürdő elhelyezkedését, megközelíthetőségét, infrastruktúráját, vízminőségét, vagy akár a munkatársak nyelvismeretét. A védjegyhasználatra vonatkozó döntést a Magyar Fürdőszövetség, a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara képviselőiből álló bíráló bizottság javaslata alapján a turizmusért felelős miniszter hozza meg.

Az 5 évre szóló védjegyhasználat a magas minőségű szolgáltatások pozitív megkülönböztetésére szolgál, és segíti, hogy a vendégek az elvárásaiknak megfelelő szolgáltatót választhassanak. „Nagyon boldog vagyok, hogy Budapest egyetlen fedett élményfürdője, az Aquaworld is bekerült az ötcsillagos fürdők közé. Ez tovább sarkall minket, hogy folyamatosan törekedjünk arra, hogy a legmagasabb szinten szolgáljuk ki vendégeink igényeit.” – nyilatkozta Huszár Anett, az élményfürdő igazgatója.Ezt olvastad már?