Marton Adri: „Piroskaként nyertem jelmezversenyt”

Írta: fesztbook.

Idén is elérkezett az év egyik legvidámabb időszaka, a farsangi szezon. A szebbnél szebb jelmezek és az ínycsiklandó fogások ideje ez, amely sokszor nem csak a gyerekek,

Marton Adri: „Piroskaként nyertem jelmezversenyt”

de az egész család ünnepe is. Ebből az apropóból Marton Adri, a LifeTv Privát séf műsorvezetője egy különleges recepttel örvendezteti meg a fánkok szerelmeseit, és pár jó tanáccsal, praktikával is ellátja a háziasszonyokat.

A farsang első sorban a gyerekek egyik kedvenc ünnepe, ami nem is csoda, hiszen ilyenkor egy pár óra erejéig belebújhatnak kedvenc hősük bőrébe. Marton Adrival sem volt ez másként, aki gyerekként egy egészen különleges élménnyel gazdagodott az év ezen időszakában.

„Édesanyám a Magyar Állami Operaházban dolgozott balettművészként, és mindig nézegettem a jelmeztárban a szebbnél szebb ruhákat. Amikor betöltöttem a 11-et, végre megengedték, hogy belebújjak kedvenc meseszereplőm, Piroska jelmezébe. Gyönyörű szép volt, kis kosárral, fejkötővel, úgyhogy elindultam az iskolám jelmezversenyén is, ahol több mint 1200 induló közül engem választottak győztesnek! Csodálatos élmény volt, a mai napig pontosan emlékszem rá, és az óriási, nálam is nagyobb piros lufira, amit fődíjasként kaptam” - emlékezett vissza Marton Adri.

Adri a recepteken túl az egész ünnepi időszakra praktikus tanácsokkal látja el az anyukákat.

„A farsang olyan, mint a legtöbb ünnep. A lényeg, hogy nem szabad rágörcsölni. Ne álljunk 4-5 órát idegeskedve a konyhában, hisz a mai világban nagyon elfoglaltak vagyunk, nem lehet mindenkinek mindenre ideje. Nem kell minden áron többféle étellel készülni, Ez egy ünnep, szeretetben, boldogságban kell, hogy elteljen” – mondta Adri.

A LifeTv Privát séf című műsorában jövő keddig mindennap, napi négyszer farsangi különkiadást láthatnak a nézők, ahol Adrienn olyan ínycsiklandó fogások titkát is megosztja, mint például a könnyen elkészíthető glutén- és laktózmentes farsangi fánk, amelynek receptjét mellékelve találja.