Az év fergetegparty-ja: félmilliós hajvágás és „ereszd el a hajam”!

Írta: fesztbook.

Szurkolj exkluzív környezetben kedvenc barberednek, majd bulizzátok át október első szombat éjszakákát! Október 6-án este, az év beauty-eseményén kiderül,

Az év fergetegparty-ja: félmilliós hajvágás és „ereszd el a hajam”!

ki lesz 2018 barbere és hajtetoválója. A szépségipar képviselői és rajongói a második Barber Battle Budapest szuper izgalmas döntőjén gyűlnek majd össze, ahol a tét nem kevesebb, mint kategóriánkként 500.000 forint!

Egy este, egy verseny, ahol a „küzdőtér” bekerül a táncparkettre, de a táncos cipők és lábak helyett az este első felében az ollók csattognak majd. Magyarország legbevállalósabb hajtetoválói és barberei ezúttal a Symbol Budapestben csapnak össze a szakmai zsűri és az érdeklődők előtt az év legjobbja címért. Szurkolj értük, és aztán ünnepelj és bulizz velük kifulladásig! A zsűritagok között olyan kiváló szakemberek foglalnak helyet, mint Hajas László, Kompos Tamás, Marosfalvi László, Nagy Mariann, Ternyák Kata és Veres Győri Sándor. Hogy a kreáció összehatását, a barber technikáját vagy épp a fazon megvalósíthatóságának nehézségét vizsgálják leginkább az egyes szaktekintélyek, az este folyamán, munkájukat figyelve biztosan kiderül. Az eredményhirdetés izgalmai alatt kortyolj el egy szuper koktélt, és élvezd Király Viktor nagyszerű dalait, majd izguld végig, ahogy átadják a Barber Battle Budapest 2018 Az év barbere és Az év hajtetoválója díjakat. A verseny utáni kihagyhatatlan bulit látványos BlondMe Men Show-val kezdhetik a jelenlévők, ahol a hölgyek minden érdeklődését kielégítve a leghelyesebb srácok vonulnak fel és mutatják be a szezon legmenőbb hajtrendjeit, majd a fergeteges afterparty hangulatáról Nigel Stately gondoskodik.Ezt olvastad már?