Új lemezzel indítja a nyarat a Punnany Massif

Írta: fesztbook.

A 10 éves Punnany Massif vadonatúj lemezzel örvendeztette meg közönségét. A FEL című album első harmada, az „F” nevet viselő kislemez a napokban jelent meg, amelynek alkalmából a pécsi srácok hatalmas koncertet adtak a Parkban,

Punnany Massif

ahol a hatezer fős tömeg ízelítőt kapott az új számokból. Az együttes a budapesti bulit megelőző sajtótájékoztatón elmesélte, hogy miért „darabolták” fel az új albumukat három részbe, s mikorra várható a folytatás.

Megszületett a Punnany Massif negyedik nagylemeze, amely létrejötte a srácok munkáján túl a zenekar kiemelt támogatójának, az OTP Juniornak köszönhető. A pécsi zenekar albuma több szempontból is eltér az eddigiektől: lemezük arculata fiatal képzőművészek munkája, csomagolása pedig nem megszokott módon plakáttá hajtogatható. A FEL címet viselő nagylemez három részben jelenik meg.

„Most először alkalmaztunk külső producert a zeneszerkesztési folyamatban. S bár eddig is jó volt a hangzás, ennek köszönhetően most még profibb lett a lemez. Hála Takács Zoltán Japánnak. Bízunk benne, hogy az együttes rajongóinak is tetszeni fog”- mondta Felcser Máté frontember

A zenekar FEL című albumának első dalait a most megjelent „F” nevet viselő kislemez tartalmazza. Az „E” névre keresztelt második rész pedig hamarosan követi elődjét, de a rajongóknak a harmadik kislemezre sem kell sokat várnia.

 „Úgy gondoljuk, egy hat-hét dalt tartalmazó album könnyebben befogadható a közönségnek, ráadásul anyagilag sem annyira megterhelő” – mondta Soltész Péter, a Punnany Massif menedzsere.

A Punnany Massif legújabb lemeze, a vadonatúj dalok mellett tartalmaz egy kedvezményekre jogosító kártyát és egy különleges Punnany plakátot is, amelynek következő darabja a második kislemezben lesz megtalálható.

A nyári, szezonnyitó buli után a zenekar valamennyi fesztiválon ízelítőt ad majd az új dalokból. A kiemelt koncertekre pedig külön készülnek a fiúk. A VOLT-on Punnany házibuli készülődik, a Balaton Soundon elektro parti lesz, a SZIGET-en pedig a hivatalos lemezbemutató koncertet láthatja és hallatja a közönség.

További információk: http://www.punnanymassif.hu/Címke: Punnany Massif  FEL  

Ezt olvastad már?