Világsztárt hoz a Class FM a Zöld Pardonba

Írta: fesztbook.

"I need a dollar, dollar..."– tavaly óta százmilliók dúdolják Aloe Blacc dalát a földkerekség minden pontján. Most a Class FM elhozza a világsztárt a magyar közönségnek: június 23-án este a soul legfrissebb, legdivatosabb képviselője lép fel a Zöld Pardonban.

Aloe Blacc

Aloe Blacc az "I need a dollar, dollar" című számával pár hét alatt berobbant a köztudatba. Az idén 34 éves kaliforniai születésű, de eredetileg panamai gyökerekkel rendelkező soul énekes nem ma kezdte a pályáját: slágereivel évről évre kapaszkodott a műfaj nagyjai, George Benson és John Legend szintjére. Mostanra révbe ért. Személyében a Class FM egy igazi, tündöklő előadóművészt hoz el Magyarországra, a soul és a pop zene hazai hívei együtt bulizhatnak a toplisták éllovasával!

Bár a dollárszámolós, melankolikus, mégis felszabadult örömnóta Blacc legismertebb dala, igazi rajongói mégis a Green Lights-t és a You Make Me Smile-t istenítik, amelyekben kifinomultabb, dzsesszesebb motívumok fedezhetők fel. Aloe Blacc-et az első sikerei Európához kötik: az Emanon duó tagjaként a Lootpack csoporttal és a francia Jazz Liberatorz-zel turnéztak Európa-szerte. Idővel módjában állt kiadni első albumát is, 2006-ban, de az igazi áttörést mégis 2010-es, sokkal kiforrottabb lemeze, a Good Things hozta meg. Az album nagy slágerét, az I need a dollar-t természetesen nem csak korunk gazdasági válságára rezonáló refrénje miatt dúdolják világszerte, hanem fülbemászó, könnyed dallama miatt is.

Class FM

A művészt a Class FM hozza el Magyarországra. "Kétmillió hallgató igényeit eltalálni, ugyanakkor óvatosan alakítani is, és tájékoztatni őket a friss trendekről folyton kihívást jelent. Néha személyesen is rá kell erősíteni, és felhívni egy nagy élő bulival az emberek figyelmét, hogy valami ritka, valami egyedi, maradandó művészi alkotás született. Ebben találtunk partnerre a Zöld Pardonban." - mondta Tiszttartó Titusz, a Class FM programigazgatója.

A koncertnek az idén 15 éves Zöld Pardon ad otthont. „A Zöld Pardon megalakulása óta megkerülhetetlen szereplője a fesztivál-szezonnak. Aloe Blacc fellépése a minden korosztály igényét kielégítő születésnapi koncert-sorozatunk egyik mérföldköve. Örülünk, hogy egy újabb világsztárt láthatunk vendégül, és a rajongóknak ezért az élményért sem kell csillagászati összeget fizetniük, hanem a ZP-től megszokott, baráti áron szerezhetik be a jegyet.” – fogalmazott Kővári Zsuzsa, a Zöld Pardon egyik tulajdonosa.

A június 23-i bulin Aloe Blacc koncertje után a Class DJ-k pörgetik tovább a hangulatot. A jegy ára 2990 forint, de elővételben jelentős kedvezménnyel vásárolható.Címke: Zöld Pardon  Aloe Blacc  Class FM  

Ezt olvastad már?