Budapesten a Nickelback!

Írta: fesztbook.

Már csak 2 hetet kell várniuk a magyar rajongóknak, hogy végre Budapesten köszönthessék kanadai kedvenceiket, a Nickelback csapatát. A zenekar és stábja közvetlenül az előző esti prágai koncertről fog megérkezni Budapestre és reggel 8-kor elkezdik építeni a színpadot az Arénában.

Nickelback

Az 50 fős utazó stábnak ebben 75 magyar technikai ember lesz segítségére. 10 kamion és 6 busz szállítja a felszerelést és az utazó stábot városról városra. A turné csak a napokban kezdődik, azonban már kiszívárogtak információk a várható produkcióról. A közel 400 négyzetméteres színpad mögött egy óriási kivetítőfal adja majd a látvány nagyobbik részét.

Pirotechnikát ezen a turnén nem használnak, azonban a show része a füstgép, illetve olyan fényeffektek, amelyek stroboszkóp hatással is bírnak. A backstage-n az öltözők mellett külön családi szoba is kialakításra kerül, ezen felül csak a dobos kért egy kisebb próbahelységet magának. A Nickelback az öltözőjükbe fekete kanapét és foteleket, állólámpákat, tükröt és szőnyegeket kért.

Előzetes étel- és italigényük nincs, aznap reggel fogják helyben leadni a beszerzendő dolgok listáját. A tavalyi év egyik óriási meglepetése, a Skillet lép színpadra november 8-án 20 órakor bemelegíteni a közönséget, a Nickelback 21 óra körül fog kezdeni. 2 órás koncertjük alatt a kanadai banda a legnagyobb slágereiket játssza, november 4-én kerül boltokba a Greatest Hits válogatásuk is.

A budapesti koncert már hetek óta teltházas, így a szerencsés magyar rajongók bizonyára felfokozott hangulatban várják már a november 8-i show-t.Címke: Nickelback  Budapest  

Ezt olvastad már?