David Guetta Budapesten

Írta: fesztbook.

December 17-én, szombaton, a BURN és a DEADCODE PRODUCTION DIAMOND SERIES jóvoltából Budapestre látogat az idén második Grammy-díját is begyűjtő francia dance-ikon, DAVID GUETTA.

David Guetta

Az idei esztendőben is óriásit taroló művész az ötödik szerzői nagylemezéhez, a "NOTHING BUT THE BEAT"-hez kapcsolódó világ körüli turné keretében érkezik a HUNGEXPO színpadára.

Az augusztusban megjelent "Nothing But The Beat" mind minőségében, mind pedig az eladási statisztikákat illetően méltó folytatása David korábbi szuperprodukcióinak. A vadonatúj albumon nem kisebb világsztárok kollaboráltak David-del, mint Snoop Dogg, Taio Cruz, Afrojack, Flo Rida, Akon, vagy éppen Usher. Nem csoda tehát, hogy fél év leforgása alatt a nagylemez meghódította többek között az Egyesült Államok (Billboard Dance Chart), Franciaország, Németország, Spanyolország, Belgium, és Portugália album-toplistájának csúcsát, illetve aranylemez státuszt ért el Ausztráliában, Belgiumban, Spanyolországban, és az Egyesült Királyságban is. A világszerte több millió eladott nagylemezzel, és több tíz millió eladott single-vel büszkélkedő zenész az idei esztendőben sem szenvedett hiányt egyéni elismerésekben. Amellett, hogy két kategóriában is jelölést kapott az MTV Music Awards-on, ismét bezsebelt egy Grammy-díjat Madonna "Revolver" című dalához készített remixével, illetve karrierje során elsőként sikerült a tekintélyes DJ Magazine "Top 100 DJs" közönségszavazását megnyernie.

A lemezbemutatón a "Nothing But The Beat" zenei anyaga mellett a korábbi David Guetta világslágerek is felcsendülnek majd, és természetesen a turnéra szabott világszínvonalú hang - és látványtechnika sem marad el.

A nagy érdeklődésre való tekintettel, felhívjuk minden Kedves Vendégünk figyelmét a korai érkezésre. A beléptetésnél biztonsági okokból fémdetektoros kapuk működnek, így a gyors bejutás érdekében kérünk mindenkit, hogy csak a legszükségesebb kellékeket hozza magával !

DAVID GUETTA "NOTHING BUT THE BEAT" ALBUM TOUR –

2011. DECEMBER 17., HUNGEXPO, BUDAPEST

helyszín: Hungexpo

cím: 1101 Budapest , Albertirsai út 10.
bejárat: 3. kapu
kapunyitás: 20:00,

info: 00 36 30 30 30 220 , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.davidguetta.hu , www.deadcode.hu

DAVID GUETTA - NOTHING BUT THE BEAT TOUR 2011 jegyek:

elővételi jegy:

- 8990 HUF ( limitált )

utána:

- 9990 HUF
- 8990 HUF ( limitált, 21 óráig felhasználható, csak online rendelhető! )

VIP jegy:

- 15.000 HUF ( limitált )


DIAMOND VIP jegy:

- 25.000 HUF ( limitált )

helyszíni jegy:

- 11.990 HUF

Online jegyrendelés: www.deadcode.hu/ticket

Kiemelt budapesti jegyterjesztő helyek:

Volt Bolt , VII. Klauzál Tér 14. ( SODEXO és ACCOR utalvány elfogadóhely )
Deep Hanglemezbolt , VI. Aradi u. 22.
DJ Service Records , VI. Jókai utca 14.

Budapesti és Vidéki jegyterjesztő helyek listája:

www.davidguetta.hu

14 éven aluliak a rendezvényt csak szülői felügyelettel látogathatják ! 

Felhívjuk minden Kedves Vendégünk figyelmét a korai érkezésre. A beléptetésnél biztonsági okokból fémdetektoros kapuk működnek, így a gyors bejutás érdekében kérünk mindenkit, hogy csak a legszükségesebb kellékeket hozza magával!Címke: David Guetta  koncert  Budapest  Hungexpo  

Ezt olvastad már?