Az újra aktív TIGRIS

Írta: fesztbook.

A szolnoki punk-rock reggae zenekar 2 éve szüntette be a munkát egy-egy teltházas szolnoki és budapesti koncerttel és idén a tagok úgy döntöttek, hogy újra készítenek pár közös szerzeményt.

Tigris

A Copy Cont is tagjai között tudó banda jelenleg legfrisebb, Futnak a percek című felvétele a napokban érkezett a dalok.hu csapatához egyenesen a stúdióból, és karácsonyi meglepetésként teljes egészében meghallgathatóvá tették.

A készülő TIGRIS – 2012 maxi három felvétele közül a második szilveszter napján debütál ugyanitt, a harmadik jövő év elején.

2008-as megszűnésekor már országosan is népszerű banda az első korszakában mindössze egy nagylemezt és egy maxit jelentetett meg, s most – újraéledésük hajnalán 3 új számmal rukkolnak elő. A csapat az eredeti felállásban dolgozik, és most is minden adott lesz ahhoz, ami a Tigrist ismertté és elismertté tette: a hazai színtéren teljesen egyedi módon keverik a lazább és keményebb stílusokat. Lendületes, feszes zene, dallamos refrének sok vokállal, dancehall, reggae, punk/rock-riffek és ugye a szövegek: a műfajnak megfelelően zöldek, és füstösek. A csapatot az energikus élő előadásmód keresett fesztiválfellépővé tette, és ha sikerül összeegyeztetni a tagok elfoglaltságait akkor néhány alkalommal talán élőben is bemutatják majd a régi és új szerzeményeket.

A vadiúj TIGRIS dal meghallgatható ITT : https://www.dalok.hu/tigrisCímke: Tigris  dalok  zenekar  

Ezt olvastad már?