Visszatér közönségéhez Péterfy Bori

Írta: Antal Beatrix.

Jövő tavasztól végre újra koncertezik a Péterfy Bori & Love Band, 2012 őszén pedig új albummal is előrukkolnak.

Lassan véget ér a Love Band-telenség! Péterfy Borinak idén július végén született meg kisfia, Doma, így a zenekar márciustól egy éves szünetbe kezdett. Az együttes viszont most pénteken saját blogján örömmel jelentette be, hogy 2012 április 13-án vagy 14-én egy vidéki helyszínen megtartják első koncertjüket.

Bár a pontos dátum és helyszín még nem ismert, a rajongók addig sem maradnak Péterfy Bori nélkül. Csak egy ugrás című számuk klipje, mely a Zene a gyermekekért kampány keretében a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat támogatásának céljából készült, már november óta látható-hallható a Minimax és a Megamax gyermekeknek szóló tévécsatornákon.

A dal szövegét az énekes-színésznő, zenéjét az Eris Sumo Bandből és az egykori Amorf Ördögökből is ismert Tövisházi Ambrus írta, kicsit durvább verzióban, mint ahogy az most hallható, ezért a dallamvilágon lágyítani kellett. A klip Péterfy Bori férjének, Merényi Dávidnak köszönhető. Mostantól pedig ingyen letölthetővé vált a dal eredeti metálosabb változata is a zenekar Soundcloud oldaláról, amit áprilisig számtalanszol meghallgathatunk, amíg a Love Band a stúdióban készül a visszatérésrCímke: koncert  Love Band  Péterfy Bori  

Ezt olvastad már?