Magna karácsony

Írta: Antal Beatrix.

December 28-án kerül sor a Magna Cum Laude immár hagyományos karácsonyi koncertjére a Syma Rendezvényközpontban, amit a zenekar tagjai fennállásuk legnagyobb produkciójaként harangoztak be.

Különleges lemezbemutató nagykoncert készül a Syma Csarnokban, ahol a legújabb, november elején megjelent Belső Égés hanganyaga mellett a korábbi slágerek is felcsendülnek majd. Az új album valószínűleg sok karácsonyfa alatt megtalálható lesz, hogy az évlezáró koncertre már berögződjenek az agyakba a friss dalszövegek, főként az elsőként kikerült sláger, a Túl későn, ami már több hazai rádióban is hallható.

A Magna Karácsony, csak úgy, mint az eddigi években, idén is igazi, vidéki hangulatú bulinak bizonyul. A felhőtlen szórakozás érdekében a Syma „A” csarnokát egy mobil sátorral toldják meg a szervezők, ahol friss disznótoros és pálinka kóstolására adódik lehetősége a rajongóknak. Szükség is lesz a jó hangulatra és az energiára a több mint 2 órásnak ígérkező koncerten, ahol eddig sosem látott látványelemekkel és meglepetésekkel csendülnek majd fel az olyan közönség kedvenc dalok, mint a Minden Állomás, a Vidéki Sanzon, a Sirató, a Színezd újra vagy a Pálinka dal.

Ebben az évben az Edda frontembere, Pataky Attila lesz a Magna Cum Laude sztárvendége, akivel mindkét zenekar dalai közül válogatnak majd. Akinek a koncert végeztével még marad jártányi ereje is, az DJ Radnai zenéjére tovább táncolhat egészen hajnalig.  Ezt olvastad már?