A Kobuci Kertben koncertezik a Budapest Voices

Írta: fesztbook.

A március végi, telt házas A38 hajós koncert után újra a fővárosban lép fel a Budapest Voices. Az underground átiratairól elhíresült kórus május 10-én a Kobuci Kertben adja elő az újraértelmezett Quimby, Péterfy Bori, Kowalsky és Tankcsapda dalokat.

A Kobuci Kertben koncertezik a Budapest Voices

A húsvéti hosszú hétvégéből két napot a SuperSize Recording stúdióban töltött a Budapest Voices, hogy két dalt, a Kowalsky meg a Vegától az Ennyi csak és a Péterfy Bori & Love Bandtől a Hajolj bele a hajamba c. számot rögzítsék. Az átdolgozások stúdiófelvételeit hamarosan nyilvánosságra hozzák, de addig is élőben hallhatók lesznek – többek közt Magashegyi Underground, Anna & the Barbies és PASO slágerek társaságában – Budapesten, a Kobuci Kertben május 10-én. Az elővételes jegy 1000 forintért kapható a pesti Hangszerarzenálban és a Wave hanglemezboltban. A fellépés napján a helyszínen 1500 forint lesz a belépő.

A 13 tagú csapat néhány hete egy három számos kislemezt jelentetett meg. A Tankcsapda Adjon az ég, a Quimby Autó egy szerpentinen illetve a Kispál és a Borz De szeretnék átirata az összes zenei áruházban és szolgáltatásban elérhető, így az iTunes, a Songo és az amazon mellett a Deezer, a Vodafone Korlátlan Zene és a Hallgass Hazait rendszerében is.Címke: Budapest Voices  Kobuci  

Ezt olvastad már?