Budapest Parkban a 90-es évek egyik legnagyobb sztárja

Írta: fesztbook.

Nagy sajnálatomra tavaly egy betegség miatt nem sikerült eljutnom Scooter magyarországi koncertjére, így nagy várakozással teltek az elmúlt hónapok, miután tavasszal értesültem arról,

Ismét Budapestre jön a 90-es évek sztárja

hogy ismét hazánkban koncerteznek. Scooter a legnépszerűbb európai slágerlistás zenekarok közé tartozik, és több lemezt adott el, mint bármelyik másik dance és techno zenekar. Fennállása során 5 platina lemezzel és 22 aranylemezzel büszkélkedhet. A zenekar az 1994-ben kiadott „Hyper, Hyper” világslágerrel robbant be a köztudatba.

Az együttesnek sikerült az egyik listavezetős sláger után készíteni a másikat. A ’90-es években körülbelül 250.000 fős állandó rajongótáboruk volt világszerte, amelynek nagy részét a mai napig meg tudták tartani. Világszerte több, mint harmincmillió albumot adtak el és ebben az időszakban a legsikeresebb német előadónak számítottak, illetve számítanak a mai napig. Évről évre olyan világslágereket adtak ki egymás után, mint a “Move Your Ass!”, az “Endless Summer”, a “Let Me Be Your Valentine” vagy a “Rebel Yell”. A ’90-es évekbeli turnéjukkal bejárták egész Európát és ezáltal az egész kontinens Scooter lázban égett. Így voltam vele én is, gimis koromban nagy rajongójuk voltam.

Ismét Budapestre jön a 90-es évek sztárja

A techno-hardcore stílusként elkönyvelt banda koncertjein általában látványos pirotechnikai elemekkel emeli a hangulatot, és a frontember H.P. Baxxter mellett két táncosfiú nyomja a rajongók által ismert koreográfiát. A csapat 20 éves jubileumi turnésorozata keretében lép fel 2014. szeptember 12-én Budapesten, a Budapest Parkban. Kapunyitás 19 órakor, a pontos kezdésekről még nincs információ a hivatalos facebook esemény oldalán, ami viszont tuti, hogy az előzenekar stílusosan nem más lesz, mint a Kozmix. A frontember, Lala nyilatkozott arról, hogy nagy megtiszteltetés ez számukra, de számomra is hatalmas öröm egy napon egyszerre két gimis kori nagy kedvencre is tombolni.

Ismét Budapestre jön a 90-es évek sztárja

Jegyek még 4999 Ft-os áron kaphatóak szeptember 11-én reggel 8 óráig, utána már 5999,- Ft-os áron, illetve a készlet erejéig. A VIP jegyek már sajnos elfogytak, így az after partyra csak az igazán elszánt rajongók juthatnak be.Címke: Budapest Park  Scooter  

Ezt olvastad már?