Farkasházi Réka és a Tintanyulak lemezbemutató koncert

Írta: fesztbook.

Farkasházi Réka szinte missziójának tekinti a kortárs gyerekversirodalom népszerűsítését. Zenekarával évek óta járja az országot és viszi el kicsiknek és nagyoknak a zene és a versek szeretetét.

Farkasházi Réka és a Tintanyulak lemezbemutató koncert

Az interaktív koncerten Réka és a gyerekek egy elkóborolt tündér keresésére indulnak. Útközben találkoznak a Varázsnagymamával, egy nyugdíjas Sárkánnyal, megismerhetik Csöpp Katát a tengerek lányát. A képzelet szárnyain eljutnak a cirkuszba, az állatkertbe és egy varázslatos boltba, ahol mindenki megtalálja, amire vágyik vagy.

Kicsik és nagyok jókedvéről gondoskodik Réka és a Tintanyulak, vendég zenészekkel és Dolák-Saly Róbert műsorszimpatizánssal. Ez némi magyarázatra szorul.

Dolák-Saly Róberttel Békéscsabán a Magyar Dal Napján léptünk fel együtt, ahol hamar kiderült, hogy szimpatikusnak találja a műsorunkat, mi pedig őt. Így lett ő a lemezbemutató koncertünk műsorszimpatizánsa. Az ő támogató jelenlétével megsegítve fogjuk bemutatni a lemez teljes anyagát. Zenélünk, táncolunk, énekelünk, játszunk nektek és veletek.” /Farkasházi Réka/

A koncert előtt 10.00-tól kinyit a Varázsnagymama műhelye, ahol ez alkalommal mindenki Tintanyúllá válhat.

Zenekar: Farkasházi Réka - ének, Csiszár Ferenc - gitár, vokál - Kálmán Tamás gitár, vokál - Studniczky László - basszusgitár, Delov Jávor – dob

Farkasházi Réka és a Tintanyúl / Tündérvándor

Lemezbemutató családi koncert kicsiknek és nagyobbaknak

2015. február 22 – Budapest Jazz Club