Paddy And The Rats koncerttel nyit a Track

Írta: fesztbook.

A Barba Negra Track 2016-os szezonja Paddy And The Rats koncerttel startol április 30-án! Ír kocsmazene, tengerészdalokkal és kelta népzenei hangzásvilággal tarkított punk-rock buli várható.

Paddy And The Rats koncerttel nyit a Track

A zenekartól megszokott jókedv, pörgés és energia, valamint a jól ismert dallamok és ritmusok garantálják majd az össznépi ’ereszdelahajam’ fesztiválérzést!

A banda frontembere egy-két részletbe is beavatott minket a nyárindító koncerttel kapcsolatban: „Leginkább a vizuális újításokra fektetjük most a hangsúlyt. Lesz sok, új színpadi kellék, rumoshordók, hajókormány, kalózzászló. Szeretnénk olyan hatást kelteni, mintha tényleg egy hajón játszana a zenekar. Rásegítünk erre a dologra majd vizuális effektekkel is.

Április 30-ra a jó idő és sör berendelve, kezeket a korsókra tapasztani, táncos lábakat beizzítani! Pub'n'roll hangulatba hozzuk a Tracket, megalapozzuk a májusi és nyári folytatást!

Részletek:

Paddy And The Rats,

The Houdinis lemezbemutató koncert

Dátum: 2016. április 30.
Vendég: Szekeres András (Junkies)

Helyszín: Barba Negra Track - Budapest – Neumann János utca 2.
Menetrend:

Kapunyitás: 18:00

Jegyárak: 2 000 Ft – a készlet erejéig (kevesebb, mint 100 db jegy maradt), utána 2 500 Ft

Jegyvásárlás: http://track.barbanegra.hu/paddy_and_the_rats_20160430

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1502822406692146/

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=Cht9gqFgExE

Pop, rock, punk bulik már betöltve a Track programjába, de ez még nem minden! A Track-ben élőben követheted a foci EB meccseit. Június 10. és július 10. között nem kell dilemmába esned, hogy az EB-t nézed, vagy inkább koncertre mennél, hiszen nálunk megteheted, hogy élvezd a zenét, koncert közben a pult mellől szurkolj, és egyszerre hódolhass mindkét szenvedélyednek, ne köss kompromisszumot!

Tombolj a koncerten, ragadd kezedbe a pultnál a sörödet, és nézd meg, mennyi az állás. Ráadás szám vagy aranygól? Nálunk mindkettő belefér – Tartsatok velünk, hiszen a 12 hónapnyi zenéből egy jelentős adagot a szabad ég alatt hozunk el Nektek - Barba Negra Track!Címke: Barba Negra  

Ezt olvastad már?