David Guetta visszavonul - vagy mégsem?

Írta: Antal Beatrix.

Mindenkit megdöbbentettek a felröppent hírek, miszerint a francia DJ véget akar vetni karrierjének, de szerencsére kiderült, ez így ebben a formában nem igaz.

Visszavonul David Guetta – írta meg több magyar és külföldi zenei portál pénteken délután, arra a francia nyelvű nyilatkozatra alapozva, amit a DJ-producer a Sudinfonak adott. Ebben az szerepelt, hogy Guetta ezentúl kizárólag a fiatal tehetségek felkutatásának szenteli minden idejét, méghozzá a JackBack Resorst nevű produceri vállalkozásán keresztül, hiszen ő már mindent elért, amit ebben a szakmában el lehet érni.  

Azonban David Guettának 11 éves aktív produceri és DJ pályafutása után esze ágában sincs feladni a szakmát, vagyis nem osztja azt a mondást, hogy a csúcson kell abbahagyni: neki még bőven van mit meglovagolnia a sikerén.  

Péntek éjfél körül hivatalos facebook oldalán el is oszlatta a félreértéseket. Mint írta, a hír kacsa, nem vonul nyugdíjba: éppen ellenkezőleg, a nemrég indított JackBack mellett továbbra is gyártja majd a zenéket rajongói számára.

Guetta visszavonulásának a hazai közönség sem örült volna, hiszen a Balaton Sound már-már tiszteletbeli rezidens DJ-jének számító lemezlovasa idén nyáron már ötödjére látogat el Zamárdiba.Ezt olvastad már?