Képzelt Város búcsúbuli az A38-on

Írta: fesztbook.

A Képzelt Város életében hamarosan lezárul egy korszak, a zenekar két tagja is búcsúzik a csapattól.

Képzelt Város búcsúbuli az A38-on

A sok évnyi közös zenélésre egy búcsúkoncerttel teszik fel a koronát, így szeptember 3-án még eredeti felállásban csendülnek fel a régi és új dalok az A38 gyomrában.

A Képzelt Város immáron 11 éve meghatározó alakja a hazai post-rock színtérnek, a védjegyüknek számító csellóval és sötét gitárszövetekből épült zenéjükkel. Bár jó pár tagcsere történt az elmúlt egy évtizedben, Barta Gyöngyi csellójával és Kocsis Szilveszter basszusgitár játékával sok éve stabil bástyái a Képzelt Városnak, idén azonban úgy döntöttek sok év közös zenélés után nem folytatják a közös zenélést és új vizekre eveznek.

 Tőlük búcsúzik most a zenekar és a rajongók szeptember 3-án, ahol a májusban megjelent Köd dalai mellett régen hallott klasszikusok is előkerülnek majd. A búcsúbuli bár mindenképpen egy korszak lezárása, egy újnak a nyitánya is lesz: a zenekar természetesen nem áll le és ősztől új tagokkal kiegészülve folytatja a zenélést. A Képzelt Város előtt a Hello Hurricane játszik, akik nemrég mutatták be What I Can Hide című lemezüket, a nyarat pedig koncertezéssel töltötték.Címke: Város  zenekar  búcsúbuli  A38-on  

Ezt olvastad már?