MYGL – Gucci

Írta: fesztbook.

Guccival indíja a jóval hangosabbnak beígért 2017-et a MYGL. Az idei első single nem éppen kifutóra készült,

MYGL – Gucci

sokkal inkább az elkövetkező időszak live-act formában megvalósuló fellépéseit készíti elő, ami szintén egy új momentum lesz a MYGL életében. A Gucci-ban egyszerre szólal meg a big-room és a downtempo, ezért kifejezetten ajánlott nem halkan megismerkedni vele. 

Gucci:

https://youtu.be/q6IEZ1wD1fo

2017-re akadnak még tervek Szőke „MYGL” Barna projektje körül: kilátásban van ismét egy magyar nyelvű dal, nem meglepően Barkóczi Noémi és Hó Márton is felbukkannak majd, illetve néhány featuring is várható. Ja, és videóklip is lesz, hamarosan.

BIO

Szőke Barna (The Qualitons, Hó Márton és a Jégkorszak) elektronikus projektje, a MYGL 2014-ben tűnt fel először, és azóta rendszeresen megmutatja magát egy-egy dallal. A MYGL-ben kínosan került gitárra emlékeztető hangzás helyett a trapchillhouse vonal lett a választott irány, amelyhez korábban nem egy alkalommal adta hangját Hó Márton és Barkóczi Noémi énekes.  2017-ben minimális váltással, de minden hangosabb lesz, amit majd egy új lemezen is lekövethetünk, de a MYGL erősen a fókuszál majd a live-actekre is.Címke: MYGL  Gucci  Barkóczi Noémi  BIO