KOBUCI kert 23. heti programjai

Írta: fesztbook.

A KOBUCI Kert 23. heti programjai megint sok meglepetéssel, és szórakozással várják az odalátogató, és kikapcsolódni vágyókat.

Vodka fiai

június 25 - 20.00 - Oldalvíz Fesztivál: Vodku Fiai, Louisiana Double, Császári Pillanatművek - 600Ft

Ezen a különleges estén három különleges formáció előadását tekintheti meg A Nagyérdemű. Mindegyik formáció népszerű együttesek zenészeit takarja, akik - továbbgondolva anyazenekaruk munkásságát - önálló projektbe (is) kezdtek…

június 6. - 20.00 - Jerry Lee's Rock&Roll Service - 800Ft

Jerry Lee Lewisról az embernek mindig a homlokba lógó rakoncátlan tincsek, a kézzel-lábbal zongorázás, a hihetetlen energia jut eszébe... Közhely? Nem éppen - ezt mutatja be a KOBUCI kertben először fellépő Jerry Lee's Rock&Roll Service is, június 6-i koncertjén.

június 7. - 20.00 - Ripoff Raskolnikov (A) - 900Ft

A hazánkban rendszeresen fellépő, magyarul is kitűnően beszélő osztrák blues-zenész, Ripoff Raskolnikov koncertje június 7-én.

június 8. - 20.00 - Honeybeast - 21.00 - Belmondó - 1000Ft

Izgalmas műsorban lehet része a KOBUCI kertbe látogató közönségnek június 8-án: előbb az electro-rock magyar úttörői, a Honeybeast zenekar koncertjét követheti nyomon, azt követően pedig a Belmondo együttes legújabb lemezéről is hallhat dalokat a vendégsereg. Lehet kihagyni egy ilyen bulit, de nem érdemes... ;)

június 8-tól - 20.00 - Labdarúgó-Európa-bajnokság vetítése - Ingyenes!

Június 8-án kezdődnek a csoportkörök a 2012-es labdarúgó-Európa-bajnokságban, és július 1-jén kerül sor a döntő mérkőzésre. A foci Eb meccseit idén nyáron a KOBUCI kert közönsége is figyelemmel kísérheti, a Zichy-udvar hátsó kertjében felállított óriáskivetítőn. A belépés az elkülönített udvarrészre ingyenes lesz.

június 9. - 20.00 - Budapest Bár - Elővételben: 1700 Ft, a koncert napján: 2000 Ft

Ha netán lemaradtál volna a május Budapest Bár koncertről, egy percig se csüggedj: a nagy sikerre való tekintettel júniusban ismét a KOBUCI kertbe látogat a zenekar! Június 11. - 20.00 - Esőnap

június 10. - 20.00 - Cabaret Medrano - 600Ft

Rég volt már világzene a KOBUCIban? Nos, ezúttal egy nem mindennapi zenekar tölti be ezt az űrt a Zichy-udvaron: a kertben először lép színpadra a Cabaret Medrano!Ezt olvastad már?