Snoop Dogg reggae-albumot jelent meg

Írta: Antal Beatrix.

A nyáron a Szigeten is fellépő Snoop Dogg új vizekre evezik, az új stílus kedvéért pedig Snoop Lionra keresztelte át magát.

Snoop Dogg valószínűleg túl sok marihuánát szívott az utóbbi időben, így születhetett meg legújabb alteregója, Snoop Lion, aki a Soundlcoud-os oldalára feltöltött információk szerint a jamaicai Kingstonban él.

A 40 éves hiphop-sztár márciusban, tízszámos Stoners című EP-je kapcsán már meglebegtette, hogy nagy változtatásra készül az év második felében megjelenő, Reincarneted című albumán.  Snoop Dogg tizenkettedik nagylemezén saját újjászületésének dokumentumait szeretné bemutatni, amiről most látott napvilágot a La La La című, erősen fűszagú dal. „Küldöm a pozitív rezgéseket mindenfelé!!! jahh!!! rastafari!!!” – harangozta be új szerzeményét Snoop, jelezve, hogy abszolút átérezi a reggae életérzést.

Ezután kérdés, hogy az augusztusban a Sziget Fesztivál nagyszínpadán is fellépő rapsztár melyik személyiségével és milyen stílusban hozza el ősszel megjelenő számait a rajongóknak, de az biztos, hogy ezzel az imidzsváltással csak még többen lesznek rá kíváncsiak idén nyáron.