Snoop Dogg végleg befejezi

Írta: Antal Beatrix.

Snoop Dogg el kívánja temetni eddigi önmagát, és ezentúl kizárólag Snoop Lionként akar megnyilvánulni a zenész szakmában

Úgy tűnik, mostanában minden napra jut egy hír az ifjabb Cordozar Calvin Broadusként anyakönyvezett rapperről. Kitiltották Norvégiából nagy mennyiségű fűbirtoklás miatt, nemrég pedig azzal rukkolt elő, hogy Reincarnated címmel reggae albumot ad ki Snoop Lion néven. Mégis úgy tűnik, nem az elszívott marihuánás cigik okoztak nála átmeneti stílusváltozást.

Snoop, aki Bob Marley reinkarnációjának tartja magát, egy New York-i sajtótájékoztatón arról mesélt, hogy ő mostantól csak a reggae műfajának él. Úgy érzi, a hiphopban már semmi kihívást nem talál, besokallt, hiszen mindent elért, amit csak akart. Az előadók, akik példaképüknek tartják, Snoop bácsinak hívják, és miután már mindent megtanított nekik, amit csak lehetett, ideje lelépnie, és valami mást keresni.

Mi teljesen össze vagyunk zavarodva a rapper identitásaival kapcsolatban. Reméljük, hogy az augusztus 11-én a Szigetes fellépésén világosabban fogjuk látni, ki is ő valójában, és mit képvisel.