Új lakossági-fricska-pop kislemez

Írta: fesztbook.

 A Spacetaxi tehetség- és szorgalomkutató laboratórium három éve sikálja a húrokat, sajátos bólogatós lakossági-fricska-pop zenéjükkel. Nemrég rögzítettek három gyöngyszemet a most készülő albumukról kedvcsinálónak Dancing Robots címmel

Spacetaxi

 

– ennek bemutatója várható január 24.-én a Kákettők vendégeként a Toldi Moziban.

A zenekar jelenlegi felállásában egy éve játszik együtt: Cerukoma (gitár) a CsáMisi!-ből, Báthori Gabíttó (dob) a Folkfree-ből, Gelsei Gergő (basszus) a The Lovelaces-ből állt össze Orbán Ida énekzengő művésznővel. Alkalmanként hozzájuk csapódik Szert Zsiga korábbi dobosuk (aki szintén tiszteletét tette a CsáMisi!-ben, a The Lovelaces-ben és a Cabaret Medrano-ban is) de ezúttal herflin.

A három szám a legendás Jülek Dínó műhelyében rögzült – ennek megfelelően tiszta, áttekinthető keverést hallani végig: a felvétel lélekzik, digitális mágiától mentes. Aki meghallgatja a Dancing Robots-ot, frappáns ritmikát és könnyen dúdolható dallamokat kap valóban mindennapi használatra (táncolásra, főzésre, szobabiciklizésre egyaránt) nemkevés zenei humorral megspékelve. Üdít, frissít!

A dalok elérhetők: https://soundcloud.com/zenekar-spacetaxiCímke: Spacetaxi  Toldi Mozi